Miami Platja acollirà una jornada d’activitats coincidint amb la segona etapa de la Costa Daurada Bike Race

Miami Platja acollirà una jornada d’activitats coincidint amb la segona etapa de la Costa Daurada Bike Race

  • El pròxim dissabte 20 d’octubre, el Bosquet del Llastres comptarà amb diverses activitats per a tota la família com inflables, zum-ba i exhibició de bike trial
  • La cursa de BTT, única a la demarcació, tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d’octubre i recorrerà diversos punts del terme municipal, com l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca

L’alcalde Fran Morancho acompanyat de la regidora de Turisme Yolanda Pérez i el regidor d’Esports Ángel Redondo juntament amb els organitzadors de la cursa Manel Basquens del Càmping Els Prats i Lope Miguel Megabici, després de signar el conveni de col·laboració la setmana passada.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa la cursa de BTT Costa Daurada Bike Race amb l’organització d’una jornada d’activitats per a tota la família a l’aparcament Platja Cristall – Bosquet del Llastres, el dissabte 20 d’octubre. Des de les 9 del matí, quan està previst que surtin els corredors, fins a la una del migdia, quan s’espera que comencin a arribar els primers classificats, hi haurà castells inflables per a la canalla, classe de zum-ba (10 h), taller de bike-trial amb circuit d’habilitats (11 h) i exhibició de bike trial a partir de les 12 h.

Aquesta serà la segona etapa d’una competició que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d’octubre i que destaca per ser la primera prova esportiva de mountain bike de 3 etapes, única a la Costa Daurada. La cursa està organitzada per les empreses locals Càmping Els Prats i Megabici i compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a més de diversos espònsors com Toyota, Decathlon, Pepsi o Specialized, així com amb una subvenció de la Diputació de Tarragona.

La primera i tercera prova també passaran pel terme municipal de Mont-roig del Camp. El divendres 19 tindrà lloc una contrarellotge que acabarà a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca i el diumenge es disputarà una etapa en línia amb 56 quilòmetres de distància.

Corredors internacionals

L’esdeveniment té confirmats corredors de renom internacional com Haimar Zubeldia (que ha participat en diversos tours, giros i vueltas), així com Milton Ramos (guanyador de la Ironbike en diverses ocasions). A més, compta amb participants de diverses comunitats autònomes amb una gran acceptació entre els corredors catalans.

Tot plegat en una competició que vol convertir-se en un referent pels amants de la BTT, on esportistes i acompanyants puguin compartir una experiència que es complementa amb els recursos gastronòmics, turístics i culturals del municipi de Mont-roig del Camp.

En aquest sentit, el Càmping Els Prats és la seu esportiva de l’esdeveniment, que posa a disposició dels ciclistes i les seves famílies oferta en allotjament, gastronomia, un programa d’animació, així com serveis especialitzats per a les bicicletes de la mà de Megabici.

Les inscripcions continuen obertes i es poden fer a: www.costadauradabikerace.com

Comparteix aquest article