Miami Platja acull una jornada provincial sobre la segona activitat de les policies locals

Miami Platja acull una jornada provincial sobre la segona activitat de les policies locals

Jornada sobre les segones activitats als cossos policials

La xerrada ha servit per exposar casos, normatives i reglaments sobre aquesta temàtica

El Centre Polivalent de Miami Platja ha acollit aquesta setmana, una jornada sobre les segones activitats en determinades professions i, en especial, als cossos de Policia Local. La iniciativa, organitzada per la Central Sindical Independente y de Funcionarios (CSIF), amb el suport de la Policia Local i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, va comptar amb la participació de diversos agents de la demarcació. El regidor de Seguretat Ciutadana Juan Gallardo va donar la benvinguda als assistents que van aprofitar la sessió per debatre sobre una problemàtica encara pendent per regular en molts municipis.

En aquest sentit, el president nacional d’AIL-POLD, Vicenç Flores, que dirigeix l’Associació per a la Integració Laboral de Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i policies locals amb Discapacitat, va liderar la jornada amb l’explicació de casos reals de treballadors que han patit accidents o malalties que els han impedit desenvolupar posteriorment la seva activitat en les mateixes condicions. L’adaptació de la plaça a una segona activitat i la reinserció laboral de tots els agents que hagin sofert una incapacitat és una qüestió que cal regular a través d’un reglament que ha d’aprovar cada ajuntament.

Conèixer els passos a seguir per impulsar aquest reglament de segona activitat i assessorar-se a escala reglamentària van ser els objectius d’una primera trobada que la CSIF organitzarà també en altres demarcacions catalanes.

Comparteix aquest article