Miami Platja celebrarà dissabte 25 de juny la Festa Pirata

Miami Platja celebrarà dissabte 25 de juny la Festa Pirata

L’esdeveniment, que s’avança en el calendari, portarà tota una jornada d’activitats a la Cala dels Vienesos

La principal novetat de la Festa Pirata que es celebrarà el proper dissabte 25 de juny és el canvi de data. Habitualment els pirates envaïen Miami Platja el mes de setembre però enguany s’han avançat i la conquesta serà aquest mes de juny.

La festa, organitzada juntament per l’Associació Lluna Roja i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’iniciarà amb la cercavila de la geganta Lluna Roja, a les 14h, al passeig marítim. La Cala dels Vienesos acollirà el pregó, el dinar de germanor i les activitats familiars, així com el taller de dansa del ventre, les titelles, el sopar popular, la nit de foc o la discoteca mòbil. Serà també l’espai per poder divisar la batalla d’andròmines que es disputarà a dins del mar i en què els diversos clans pirates lluiten amb cos i ànima.

La Festa Pirata està basada en la llegenda de la Lluna Roja, una història que parla de les incursions pirates que assolaven el mar Mediterrani i els seus poblats, segles enrere. La celebració va néixer l’any 2011 amb l’objectiu de convertir-la en un element més de la cultura popular de Miami Platja. Des de llavors, cada any s’espera la seva arribada i s’organitzen múltiples activitats per donar-li la benvinguda.

Flyer_Festa pirates_2016_CATCartell Festa pirates_2016_-01

Comparteix aquest article