Miami Platja celebrarà diumenge l’homenatge a la vellesa i Mont-roig el 15 d’octubre

Miami Platja celebrarà diumenge l’homenatge a la vellesa i Mont-roig el 15 d’octubre

L’Homenatge a la Vellesa fa més de 30 anys que es celebra

Virgilio Romero, Rogelia Membrado, Salvador Toda i Pilar Capafons són els avis i àvies que rebran una menció especial

Els avis i àvies, acompanyats pels seus néts i altres familiars, esdevindran els protagonistes d’una jornada de respecte i admiració envers les persones més grans del municipi. Es tracta del tradicional homenatge a la vellesa, que ja fa més de 30 anys que es celebra, en què l’Ajuntament rendeix un merescut homenatge a les persones més grans de 75 anys.

A Miami Platja la celebració tindrà lloc aquest diumenge 8 d’octubre. Com és habitual la jornada començarà amb una missa rociera, a l’església de Santa Maria Magdalena. Seguidament els avis i àvies es desplaçaran fins al Centre Polivalent on dues de les persones de més edat rebran una menció especial. Els homenatjats aquest 2017 seran Virgilio Romero Iglesias i Rogelia Membrado Ejarque. Tots dos de 88 anys.

A Mont-roig, l’homenatge a la vellesa es celebrarà el diumenge 15 d’octubre. La festivitat s’iniciarà a la una del migdia amb una missa solemne al Poliesportiu municipal. A continuació tindrà lloc el reconeixement a Salvador Toda Mestre, de  89 anys i a Pilar Capafons Ferratjes, de 95 anys.

Els homenatges a la vellesa finalitzaran amb un dinar de germanor per a tots els assistents.

Comparteix aquest article