Miami Platja celebrarà les festes de Sant Jaume del 9 al 12 de setembre

Miami Platja celebrarà les festes de Sant Jaume del 9 al 12 de setembre

  • El programa d’activitats compta amb una vintena de propostes festives per a totes les edats
  • El consistori recorda que la pandèmia no s’ha acabat i demana a la ciutadania que gaudeixi de les festes amb responsabilitat

Les festes de Sant Jaume de Miami Platja, es celebraran, de forma excepcional, del 9 al 12 de setembre, tal i com ja va anunciar l’Ajuntament de Mont-roig del Camp el passat mes de juliol.  La decisió es va prendre davant l’increment exponencial de casos de Covid19 que es va produir al municipi a l’inici de l’estiu i les restriccions plantejades per la Generalitat de Catalunya.

Una situació que ha millorat aquest mes de setembre i que permet celebrar unes festes que compten, de nou, amb actes i activitats per a tots els públics. Tot i això, l’Ajuntament recorda que la pandèmia no ha acabat i demana a la ciutadania que gaudeixi de les festes amb responsabilitat. En aquest sentit, s’informa que les mascaretes seran obligatòries a tots els actes de les festes, així com respectar les distàncies de seguretat.

Programació per a tots els públics

Les festes s’iniciaran el pròxim dijous amb la jornada de portes obertes del Casal d’Avis Sant Jaume i s’inauguraran oficialment el divendres 10 de setembre amb el Pregó de Festa Major i el concert de Rebeka Brown.

Altres de les propostes musicals que tindran lloc al poliesportiu municipal, seran l’actuació de Diva’s Disco o el concert de Sole Giménez.

Les festes també inclouran diverses activitats esportives com el Triangular de futbol, l’exhibició de skate femení a càrrec de les germanes Terol o la competició de bàsquet 3×3, en aquest cas, amb inscripcions obertes a http://3x3miami.com/.

Els més petits de casa també tenen propostes perquè participin en les festes com l’espectacle “Que Peti la Plaça”, el contacontes de la pirata Lluna Roja o l’actuació del Mag Nebur. Els més joves podran divertir-se i acomiadar l’estiu amb la Festa del mar o l’Eskape Room Miami, mentre que la gent gran també tindrà la seva festa. Es tracta d’un acte emotiu per agrair la tasca del voluntariat durant la pandèmia i que comptarà amb la participació del Coro Rociero Arena del Camino.

En aquest sentit, altres entitats que tornaran a participar a les festes son el Club de Tir Miami Platja o l’Associació de bitlles de Miami Platja que no faltaran a la cita festiva anual.

El programa també inclou l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya o el comiat de la plaça Jaén, un acte simbòlic per recordar l’origen d’aquesta plaça tan estimada a Miami Platja, abans de l’inici de les reformes, i que comptarà amb la participació del Club de Rítmica de Miami i l’orquestra Costa Blanca.

A més, del 10 al 12 de setembre tindrà lloc una nova proposta comercial. Es tracta de l’After Sun, una iniciativa a través de la qual els establiments comercials de Miami Platja oferiran descomptes i ofertes coincidint amb les festes de Sant Jaume.

Finalment, el castell de focs artificials servirà per acomiadar unes festes que s’han hagut d’adaptar a l’actual situació de pandèmia i que, malgrat no poder comptar amb alguns dels actes més populars, com la gran festa de l’avinguda Barcelona o els balls de festa major, degut a les actuals restriccions per la Covid19, volen donar un respir i convidar a la població a sortir de nou al carrer i a retrobar-se amb la resta de veïns i veïnes.

Reserva d’entrades

Tots els actes i concerts de les festes de Sant Jaume són gratuïts, però alguns d’ells requereixen de reserva d’entrada o inscripció prèvia.

La reserva d’entrades es pot fer a través del web https://www.entrapolis.com/ca/ o bé a través de l’APP del mateix nom.

En cas de dificultat, també es pot fer a través del telèfon 608 236 243, els dies 6, 7 8 i 9 de setembre, de 9 a 13h o bé presencialment a l’oficina del Departament de Festes (del Centre Polivalent) els mateixos dies i horaris. També l’oficina de Turisme de plaça Tarragona oferirà suport en la reserva d’entrades en horari de 9.30 a 13.30 i de 17 a 20 h.

Es podran recollir màxim 4 entrades per persona i s’haurà d’indicar nom, cognom i correu electrònic i per accedir als espectacles i actes anteriorment descrits s’haurà de portar l’entrada o el resguard de la inscripció.

L’Ajuntament es reserva el dret de modificar el programa de festes si per causes de darrera hora o per noves mesures Covid19, es considera necessari. En aquest cas, les modificacions es donaran a conèixer pels canals de comunicació municipals.

Comparteix aquest article