Miami Platja celebrarà les festes de Sant Josep del 18 al 21 de març

Miami Platja celebrarà les festes de Sant Josep del 18 al 21 de març

  • Seran unes festes solidàries en què hi haurà diversos actes on es podran fer aportacions econòmiques a la Creu Roja per ajudar en la crisi humanitària d’Ucraïna
  • De la programació, pensada per a tots els públics, destaca la musclada i el vermut popular, les activitats en família, la música en directe, la jornada de skate i la participació de les entitats locals, entre d’altres
  • Les entrades anticipades pel monòleg de Sara Escudero es podran comprar a 10 euros a l’oficina de Festes a partir del dimarts

Cartell Sant Josep 2022

El departament de Festes de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per a tornar a celebrar les festes de sant Josep de Miami Platja. Aquestes tindran lloc del 18 al 21 de març i comptaran amb una programació per a tots els públics que inclou espectacles, exhibicions, contacontes, música, jocs i activitats en família, entre d’altres.

A més i amb l’objectiu de solidaritzar-se amb el poble ucraïnès, hi haurà diversos actes on es podran fer aportacions econòmiques. Així, la Creu Roja local estarà present als actes més populars com el pregó d’inici de festes, la musclada i vermut popular i l’espectacle de màgia infantil per recaptar fons per a la crisi humanitària d’Ucraïna.

Les festes començaran, com és tradicional, amb el  pregó que anirà a càrrec de la veïna i empresària del municipi M. Dolors Solé Llevat. A la nit, els èxits de la banda sueca ABBA seran els encarregats d’animar la primera vetllada de Sant Josep, seguint amb una discoteca que comptarà amb èxits de diferents dècades.

Un dels actes principals serà la musclada i vermut popular on, a més de fer un petit tast d’aquest àpat, els regidors i regidores de l’Ajuntament seran els encarregats de servir el vermut en aquesta jornada gastromusical.

Destaca també la proposta de l’humorista i presentadora Sara Escudero que portarà el seu humor i enginy als actes de festa major i el mag Gerard Borrell que oferirà un espectacle atrevit per a tota la família on els espectadors/es seran els/les protagonistes.

A més, els joves podran gaudir, entre d’altres opcions, d’una jornada de skate al parc Lilí Álvarez amb diferents accions durant tot el dia que finalitzaran amb un concert. També els actes pensats per a les famílies prenen protagonisme. Hi haurà jocs tradicionals, taller de bombolles, inflables, taller de castells de sorra i, per finalitzar, la Momi, la mascota del municipi, presentarà el seu nou conte “El viatge de la Momi”.

Venda d’entrades

Totes les activitats són gratuïtes excepte l’espectacle de monòlegs de Sara Escudero. La venda d’entrades s’obrirà el dimarts 15 de març i es podran comprar a l’oficina de Festes del Centre Polivalent de 10 a 14 h, fins el divendres. El preu de l’entrada anticipada serà de 10 euros. Ja a taquilla, es podran comprar des d’una hora abans de l’espectacle per 12 euros.

Comparteix aquest article