Activitats esportives per a joves aquest estiu gràcies al Pla de Millores d’Oportunitats Educatives

Activitats esportives per a joves aquest estiu gràcies al Pla de Millores d’Oportunitats Educatives

  • Vòlei platja.

    L’Ajuntament de Mont-roig del Camp  ha contractat un nou dinamitzador esportiu juvenil que prestarà servei a la Platja Cristall i al parc Lilí Alvarez

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través dels departaments d’Educació i Joventut, ha impulsat aquest estiu la contractació d’un dinamitzador esportiu juvenil a través del Pla de Millores d’Oportunitats Educatives (PMOE), accions per a joves que es desenvolupen en horari no lectiu.

El nou servei es realitzarà de forma coordinada entre els dos departaments, i a través de la figura del tècnic de salut juvenil del municipi i el dinamitzador esportiu. Així, durant tot l’estiu, es duran a terme activitats esportives per a joves a partir de la pràctica de diferents disciplines esportives (vòlei platja, bàsquet, futbol platja, tenis de taula, handbol, etc.) i totes aquelles que siguin proposades pel col·lectiu jove. Les activitats tindran lloc a les diferents instal·lacions esportives de Miami Platja, centrant l’activitat principalment a la zona de platja.

El dinamitzador esportiu es trobarà durant el mes de juliol i agost els dimecres i divendres de 18 a 20 h a la zona esportiva de la Platja Cristall, i els dijous, juntament amb el tècnic de salut jove,  de 17 a 20 h, al parc Lilí Álvarez i a la zona esportiva de la Platja Cristall.

La contractació d’aquest dinamitzador esportiu s’ha fet gràcies a un programa de la Unió Europea finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació, i Resiliència.

Comparteix aquest article