El món del circ protagonitzarà el VIII Passatge del Terror

El món del circ protagonitzarà el VIII Passatge del Terror

cartell-passatge-2016

Cartell promocional Passatge del Terror 2016

S’espera que més de 1.000 persones passin pel Casal de Joves K1 de Mont-roig del Camp els dies 21, 22 i 23 d’octubre

El Passatge del Terror, serà, un any més, un dels actes més multitudinaris del cicle Pànic que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Ambientat en el món del circ, es celebrarà els dies 21, 22 i 23 d’octubre al Casal de Joves K1 de Mont-roig, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre. L’activitat està oberta a tots els públics i l’entrada serà gratuïta. A més, durant els tres dies de passatge hi haurà servei de bus gratuït entre Miami Platja i Mont-roig per tal que ningú es quedi sense poder viure aquesta experiència terrorífica, que s’espera que pugui acollir el miler de visitants.

L’organització del Passatge del Terror requereix la implicació de molts joves entre actors i actrius, tècnics d’il·luminació, maquilladors, fotògrafs, monitors d’autobús, a més de tots aquells que també han participat al cartell promocional. De fet, un any més s’ha organitzat un concurs per trobar la cara més espantosa que servís com a imatge del cartell. Ha estat a través de les sessions del Photo Pànic, una altra de les activitats del cicle Pànic. El guanyador d’aquest any és Cristian Sancho Colmenero.

Les tres sessions del Passatge del Terror són l’activitat més popular del cicle Pànic que es realitza durant gairebé 2 mesos als casals de joves amb una programació especial que inclou diverses propostes de temàtica terrorífica com tallers de maquillatge o sortides i gimcanes nocturnes. Cada any, a més presenta alguna novetat. En aquesta ocasió han estat les rutes Mont-roig Misteriós, per diversos indrets del municipi i els tallers de cuina zombie.

Comparteix aquest article