A la venda les entrades pel monòleg de David Guapo i pel musical de Gisela, els plats forts de les festes de Sant Josep de Miami Platja

A la venda les entrades pel monòleg de David Guapo i pel musical de Gisela, els plats forts de les festes de Sant Josep de Miami Platja

  • Ja estan disponibles les entrades per gaudir del divertit monòleg #Quenonosfrunjanlafiesta i dels dos musicals que es realitzaran per les festes de Sant Josep. La cantant Gisela portarà la seva gira amb el musical infantil Gisel i el llibre màgic. El programa d’actes també proposa la comèdia musical romàntica Lo tuyo y lo mío. Les entrades ja estan disponibles a l’oficina de festes del Centre Polivalent de Miami Platja.

La festa major de Sant Josep de Miami Platja, que se celebrarà del 17 al 20 de març, portarà un programa replet de propostes atractives. Entre els plats forts que es presenten hi ha un monòleg de l’humorista i actor, David Guapo, un musical infantil de la coneguda cantant i actriu Gisela, la veu de Disney al país, i una comèdia musical romàntica. Els dos primers esdeveniments tindran lloc al poliesportiu municipal de Miami Platja i el tercer, serà al Centre Polivalent. Les entrades anticipades per gaudir d’aquests espectacles ja estan a la venda a l’oficina de Festes, situada a la sala 1, del Centre Polivalent. Els tiquets es poden comprar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

D’una banda, el col·laborador de programes com El club de la comèdia o Tu cara me suena, David Guapo, arriba amb el seu divertit monòleg #Quenonosfrunjanlafiesta. En aquest espectacle el còmic repassa l’actualitat i els aspectes quotidians de la vida diària, traient la part més divertida. La música, la improvisació i la participació del públic han portat l’èxit a aquest monòleg. L’esdeveniment tindrà lloc al Poliesportiu municipal de Miami Platja el divendres 17 de març a les 22 hores. El preu de les entrades anticipades és de 10 euros i de 12 euros el mateix dia en les taquilles del poliesportiu.

L’endemà, 18 de març a partir de les 19  hores, serà el torn de Gisela i el llibre màgic, un musical ambientat en el món de les cançons i contes infantils. La fada Gisel haurà de superar diferents aventures per assolir els seus somnis mentre canta cançons de pel·lícules com La Bella i la Bèstia, El Rei Lleó, La Sireneta, Peter Pan, Mary Poppins, entre altres. Acompanyant a Gisela hi haurà altres rostres populars, com l’actriu i presentadora Elsa Anka, que farà el paper de fetillera. Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros i 12 euros en les taquilles del poliesportiu de Miami Platja el mateix dia. En aquest cas, els tiquets també es poden comprar online, a través d’aquest enllaç d’Entradas Show.

El diumenge 19 de març, dos artistes, entre els quals es destaca la figura de Manuel Ramos, conegut per aparèixer en musicals com Grease o La Bella i la Bèstia,  protagonitzaran Lo Tuyo y lo Mío, un original musical on es tocaran 75 exitoses cançons en 75 minuts per plasmar les etapes d’una història d’amor. Paròdia, amor i, fins i tot, odi són conceptes que es toquen profundament en aquest espectacle. Les entrades d’aquesta activitat, que es realitzarà al Centre Polivalent a les 22 hores, costen 3 euros.

Com no podia ser d’altra manera, el programa d’actes de Sant Josep es complementarà amb un conjunt d’activitats per a tots els públics, des de tornejos per als més joves fins al gran ball de festa major.

Comparteix aquest article