Mont-roig del Camp renova a Fitur el conveni amb l’Estació Nàutica de la Costa Daurada

Mont-roig del Camp renova a Fitur el conveni amb l’Estació Nàutica de la Costa Daurada

El municipi ha tornat a signar també el conveni corner amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

L’alcalde Fran Morancho amb la resta dels municipis que formen part del conveni

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, l’Estació Nàutica Costa Daurada i els sis altres ajuntaments que en formen part, han renovat aquesta setmana a FITUR de Madrid, el seu Conveni Intermunicipal de col·laboració. Aquest document, que es firma cada any, és el que regula la relació entre els municipis associats i l’Estació Nàutica i estableix els drets i deures de cadascuna de les parts.

L’alcalde Fran Morancho va participar a l’acte de firma, que va realitzar-se a l’estand de Catalunya de FITUR i va ser encapçalat pel director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa. També van prendre-hi part el president del patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer;  el president de l’Estació Nàutica, Vicent Martí, i alcaldes, regidors i tècnics de Salou, Vandellòs i l’Hospitalet, Cambrils, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre.

L’Estació Nàutica Costa Daurada està formada pels set municipis que es troben situats al Golf de Sant Jordi, una gran àrea 90 kilòmetres de serveis turístics relacionats amb el mar que ha esdevingut eldomini nàutic més gran de Catalunya.

Renovació del Conveni Corner amb la Diputació de Tarragona

D’altra banda, Mont-roig del Camp també ha renovat aquesta setmana el conveni corner amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Signat aquest dimarts, engloba a un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada que promocionaran un any més els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d’aquest any 2018.

Les accions a desenvolupar en el conveni corner compten amb un pressupost conjunt de 287.000 euros (un 20% més que l’anterior), compartit de manera proporcional entre tots els participants. Pel que fa a les fires internacionals, els signants del conveni participaran a les fires ITB (Berlín, Alemanya), Vakantiebeurs (Utrecht, Holanda), WTM (Londres, Regne Unit) i MITT (Moscou, Rússia). I quant a les fires estatals i nacionals, assistiran a Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona) i B-Travel (Barcelona), a més de la fira Mercat d’Escapades, al centre de Barcelona.

Comparteix aquest article