Mont-roig del Camp celebrarà la Festa de l’oli nou diumenge 3 de novembre

Mont-roig del Camp celebrarà la Festa de l’oli nou diumenge 3 de novembre

  • El Parc Maria Martori acollirà la jornada que permetrà tastar l’oli del primer raig de la collita del 2019

Mont-roig del Camp ja té oli del primer raig i qui vulgui el podrà tastar a la Festa de l’Oli nou que se celebrarà al Parc Maria Martori el pròxim diumenge 3 de novembre. En cas de mal temps la festa es traslladaria al Poliesportiu Municipal.

De les 9 del matí a la una de migdia tindrà lloc l’esmorzar popular per poder provar les diverses varietats d’oli dels productors i comercialitzadors locals. Els tiquets de l’esmorzar, a 3 euros, es podran comprar el mateix dia. L’esmorzar constarà de pa, llonganissa, mandarina i beguda. La llonganissa i el pa es podran coure a una zona de barbacoes que hi haurà al costat de les taules i cadires que ha preparat l’organització.

La festa, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, comptarà amb la participació de sis productors i comercialitzadors locals: Anton Blanc Fruits, Arran de Terra, Molí del Baix Camp, Olis Solé, Oli el Tambaler i Oli Tasta’m, que oferiran degustacions i venda d’oli de la collita d’enguany.

En aquesta ocasió, com a activitat complementària, s’oferiran visites guiades al Molí d’Olis Solé (a les 11 i 12 h) per conèixer el procés d’elaboració d’aquest producte. A més, a les 12.00 h es farà un sorteig de lots d’oli de Mont-roig entre les persones que hagin comprat oli als productors durant la festa.

Comparteix aquest article