Mont-roig del Camp se suma de nou a les jornades Europees del Patrimoni

Mont-roig del Camp se suma de nou a les jornades Europees del Patrimoni

  • Juntament amb el Centre d’Estudis Mont-rogencs s’han programat, de l’11 al 13 d’octubre, dues activitats per conèixer l’entorn patrimonial local

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp juntament amb el Centre d’Estudis Mont-rogencs tornarà a celebrar les Jornades Europees del Patrimoni amb la programació de dues activitats de descoberta de l’entorn que tindran lloc de l’11 al 13 d’octubre.

Divendres dia 11 es durà a terme una conferència a càrrec de Lluïsa Pallejà sobre les restes romanes trobades sota el Velòdrom. Serà a les 19.00 h a la Casa de Cultura Agustí Sardà. A la nit, a les 22.00  h es podran visitar les restes arqueològiques, que es podran tornar a veure el dissabte a les deu de la nit també, de la mà del Centre d’Estudis Mont-rogencs.

El diumenge 13, a les 10.00 h tindrà lloc una visita guiada per la costa del municipi. L’empresa Ennatura’t guiarà als participants des la platja de l’Estany Gelat fins a la Punta del Riu mentre la historiadora Judit Vidal descobrirà el vincle entre el mar i la història del municipi. La ruta és de dificultat baixa i apta per a tothom. El punt de trobada serà l’aparcament de la Punta del Riu i cal inscripció prèvia a cultura@mont-roig.com o bé al telèfon 977811749.

Comparteix aquest article