Mont-roig i Miami Platja celebraran un Shopping Day el dissabte 21 d’agost amb l’objectiu de promoure el comerç local

Mont-roig i Miami Platja celebraran un Shopping Day el dissabte 21 d’agost amb l’objectiu de promoure el comerç local

• L’Ajuntament de Mont-roig del Camp fa una crida als comerciants locals i al sector de la restauració a apuntar-se a la iniciativa abans del 10 d’agost

La Regidoria d’Impuls Econòmic organitza el Shopping Day, el pròxim dissabte 21 d’agost, amb l’objectiu promoure el comerç local i la restauració del municipi. Aquesta acció promocional, que està dirigida als establiments comercials i de restauració de Mont-roig i Miami Platja, busca contribuir a la dinamització del teixit empresarial i incentivar les compres i consumicions durant tota la jornada.

L’eix central del Shopping Day serà un sorteig que es farà entre la clientela que compri o consumeixi en els negocis participants. Els premis seran vals de compra a bescanviar en els mateixos establiments participants. El sorteig tindrà lloc el dia 25 d’agost i les persones guanyadores es donaran a conèixer a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Crida a la participació

El dia del Shopping Day, els comerços participants que ho desitgin podran fer ofertes i promocions addicionals i obrir fins a les 11 de la nit. En aquest sentit, l’Ajuntament fa una crida als establiments locals a inscriure’s a través del correu electrònic promocio@mont-roig.cat o bé al telèfon 977 172527.

Comparteix aquest article