Mont-roig i Miami Platja celebren una nova Festa de la Infància el diumenge 17 de desembre

Mont-roig i Miami Platja celebren una nova Festa de la Infància el diumenge 17 de desembre

  • Cartell Festa Infància 2023

    Durant la jornada tindrà lloc l’acte de benvinguda als nadons nascuts entre el dia 1 de novembre de 2022 i el 30 de novembre de 2023

La 7a edició de la Festa de la Infància, que organitza l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, tornarà el diumenge 17 de desembre al matí, entre les 11 i les 14 h,  als poliesportius municipals de Mont-roig i Miami Platja.

Programa Festa de la Infància.(descarrega el pdf)

La Festa de la Infància, que estarà formada per un seguit d’activitats lúdiques per a tota la família, incorpora com s’ha fet fins ara, l’acte de benvinguda als nadons. En aquesta edició seran homenatjats els nens i nenes nascuts entre el dia 1 de novembre de 2022 i el 30 de novembre de 2023, en total un centenar nadons. L’acte de benvinguda anirà a càrrec de l’alcalde Fran Morancho a les 11 h del matí a Mont-roig i a les 12.30 h a Miami Platja. La mascota de Mont-roig i Miami Platja, la Momi, també farà acte de presència durant la matinal a tots dos poliesportius. Durant el matí es faran tallers de maquillatge, manualitats, inflables, jocs gegants i un racó pels més petits de 0 a 3 anys.

Cal recordar que el cartell de la Festa de la Infància s’elabora a partir del dibuix guanyador de l’espai de creativitat que cada any hi ha en aquesta festa. En aquesta ocasió s’ha escollit el dibuix de Xavi Betancour amb clar protagonisme per l’arbre de Nadal i també diversos motius nadalencs, com són els regals o el tradicional tió.

Comparteix aquest article