Mont-roig i Miami Platja commemoren aquest divendres el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

Mont-roig i Miami Platja commemoren aquest divendres el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

  • A banda de la penjada de la bandera arc iris i la lectura del manifest, els dies 4 i 26 de juliol tindran lloc activitats festives i reivindicatives a Mont-roig i a Miami Platja, respectivament

Aquest divendres 28 de juny, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp convida a la ciutadania del municipi a participar en els actes institucionals per celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+. Les activitats inclouen la penjada de bandera i la lectura del manifest, que tindran lloc a les 13 hores davant de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, i a les 13:30 hores davant del Centre Polivalent de Miami Platja.

Els actes continuaran el 4 de juliol a les 19 hores a la Plaça Miramar de Mont-roig amb un Bingo” LGTBIQ+ i un espectacle Drag. A més, el divendres 26 de juliol, de 22 a 05 hores, se celebrarà la Festa Jove a la Pèrgola de la Platja Cristall de Miami Platja, amb DJs feministes convidades, representatives del col·lectiu LGTBIQ+ i altres artistes.

El Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGTBIQ+ és una celebració de la diversitat i també una reivindicació per reconèixer i respectar les identitats, expressions i experiències que fan que cada persona sigui única a la nostra societat. Enguany, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp continua treballant per abordar aquesta necessitat social històrica i actual, garantint la representació i aplicació dels drets fonamentals de la ciutadania del nostre municipi. L’objectiu és treballar de manera transversal en la implementació de la perspectiva LGTBIQ+ al nostre dia a dia, i per això la formació i conscienciació de les persones és indispensable per desenvolupar polítiques públiques que visibilitzin la diversitat social.

 

Comparteix aquest article