Mont-roig i Miami Platja viuran una nova Festa de la Infància el diumenge 11 de desembre

Mont-roig i Miami Platja viuran una nova Festa de la Infància el diumenge 11 de desembre

  • Durant la jornada tindrà lloc l’acte de benvinguda als nadons nascuts entre el dia 1 de novembre de 2021 i el 30 de novembre de 2022

La 6a edició de la Festa de la Infància, que organitza l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, tornarà el diumenge 11 de desembre al matí, entre les 11 i les 14 h,  als poliesportius municipals de Mont-roig i Miami Platja.

Programa Festa de la Infància. (descarrega el pdf)

La Festa de la Infància, que estarà formada per un seguit d’activitats lúdiques per a tota la família, incorpora com s’ha fet fins ara, l’acte de benvinguda als nadons. En aquesta edició seran homenatjats els nens i nenes nascuts entre el dia 1 de novembre de 2021 i el 30 de novembre de 2022, en total un centenar nadons. L’acte de benvinguda anirà a càrrec de l’alcalde Fran Morancho a les 11 h del matí a Mont-roig i a les 12.30 h a Miami Platja. La mascota de Mont-roig i Miami Platja, la Momi, també farà acte de presència durant la matinal a tots dos poliesportius. Durant el matí es faran tallers de maquillatge, manualitats, inflables, jocs gegants i un racó pels més petits de 0 a 3 anys.

Cal recordar que el cartell de la Festa de la Infància s’elabora a partir del dibuix guanyador de l’espai de creativitat que cada any hi ha en aquesta festa. En aquesta ocasió s’han escollit dos dibuixos (el gatet i el gosset), per tant tenim dues guanyadores: la Davinia Maria Chememen i la Martina Vallejo Aguirre.

 

Comparteix aquest article