Mont-roig Miami Turisme engega la campanya “Respira, gaudeix les distàncies” per atraure el turisme aquest estiu

Mont-roig Miami Turisme engega la campanya “Respira, gaudeix les distàncies” per atraure el turisme aquest estiu

  • Es tracta d’una campanya promocional que convida a gaudir de les platges, la muntanya i els camins infinits del municipi, sense aglomeracions i amb tranquil·litat

Els més de 12 quilòmetres de platges o els 140 quilòmetres de camins i natura, són alguns dels atractius del municipi que es volen potenciar a través de la nova campanya promocional que ha posat en marxa el departament de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Amb l’objectiu de fomentar l’arribada de turisme, un dels sectors econòmics més importants del municipi, i contribuir a superar la crisi provocada per la Covid-19, Mont-roig Miami Turisme ha presentat la campanya #respira, gaudeix les distàncies, que posa en valor les distàncies infinites, la tranquil·litat, el patrimoni, l’entorn, la seguretat i els serveis d’una destinació perfecta per passar les vacances aquest estiu.

Respira, gaudeix les distàncies

La campanya s’articula en tres segments: els paisatges naturals de gran valor ambiental i paisatgístic, en la seguretat de la destinació i en l’àmplia oferta de serveis d’acord amb la necessitat d’adaptar l’estratègia de promoció a la nova realitat post Covid.19. Es dirigeix principalment al mercat de proximitat, especialment aquell que es desplaça amb vehicle propi com es el cas del turista català (Barcelona i Lleida principalment) i al mercat nacional, eix de l’Ebre (Saragossa, Navarra, Pais Basc..), sense perdre de vista els mercats internacionals, com el francès, un cop s’avanci en l’obertura de fronteres.

Mont-roigmiami.cat com a plataforma integral de serveis

La campanya s’ha canalitzat principalment a través de la web, per tal de potenciar-ne l’ús com a plataforma integral de serveis, de tal forma que es pugui trobar, d’una forma àgil i còmoda, tots aquells serveis que s’ofereixen i que faciliten la planificació i l’estada dels visitants.

Així doncs, s’han realitzat una sèrie de millores al web de Turisme i actualment s’ofereix, per exemple, l’opció de reservar directament amb l’allotjament turístic. També s’ha creat un apartat específic amb els restaurants del municipi que ofereixen servei a domicili i s’ha incorporat un sistema de filtratge que permet disgregar el tipus d’establiment que es busca, per nucli de població, per especialitat culinària i pels serveis que ofereix.

Per últim, la pàgina web permet reservar també totes aquelles activitats o serveis que ofereix el sector privat i que s’aniran ampliant conforme es vagi avançant en el procés de desescalada i els establiments vagin reprenent la seva activitat.

Compromís amb les mesures de seguretat i prevenció

Amb l’objectiu de garantir la seguretat i el compliment de les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries, i per tal d’evitar la propagació del coronavirus, s’ha creat un apartat específic al web que recull totes les mesures de seguretat aplicables. A més, s’està treballant per oferir, des de l’Ajuntament, formació específica sobre aquesta matèria per al sector del turisme, la restauració i el comerç.

Finalment, també es duran a terme diverses accions per a fomentar l’accés a la informació un cop els visitants estiguin al municipi, principalment amb la implantació de codis QR, que permetin conèixer com gaudir de les distàncies infinites.

Comparteix aquest article