Mont-roig Miami Turisme es promociona a Toulouse amb un estand propi

Mont-roig Miami Turisme es promociona a Toulouse amb un estand propi

Mont-roigMiami turisme a Toulouse 2016

Mont-roigMiami turisme a Toulouse 2016

El certamen, que es celebra del 5 al 7 de febrer, permetrà consolidar el principal visitant estranger del municipi

Mont-roig Miami Turisme es promociona des d’avui i fins diumenge al Salon du Turisme Mahana de Toulouse. Per primera vegada el municipi hi assisteix amb un estand propi, fet que permetrà captar d’una forma més directa l’atenció del visitant.  En altres ocasions s’hi havia participat mitjançant el córner de la Costa Daurada.

El certamen, que compta amb més de 200 expositors i té una afluència de més de 19.000 visitants, és una molt bona ocasió per consolidar el públic francès, que representa el 38% del total dels visitants del municipi. En aquest sentit, la promoció a Toulouse és important per poder arribar al perfil de turista familiar que busca sol i platja i que opta per fer les vacances a una destinació de proximitat a la que hi pugui accedir amb cotxe.

Durant la fira, els visitants que passin per l’estand de Mont-roig Miami Turisme podran participar a 3 sortejos; un cap de setmana per a 2 persones a l’Hotel Can Salvador, set nits per a 4 persones també a l’Hotel Can Salvador i un àpat per a dues persones al restaurant Ginger Cafè de Miami Platja.

Comparteix aquest article