Mont-roig Miami Turisme es promociona com a destinació cicloturista de referència a Astúries

Mont-roig Miami Turisme es promociona com a destinació cicloturista de referència a Astúries

  • La participació a la competició “Desafío Lagos de Covadonga” reforça la posició del municipi com a Destinació en Turisme Esportiu (DTE) i atrau l’interès de milers de ciclistes

Aquest cap de setmana, Mont-roig Miami Turisme ha participat en una acció de promoció de cicloturisme organitzada per la Diputació de Tarragona, aprofitant la celebració de la competició “Desafío Lagos de Covadonga” a Cangas de Onís (Astúries). Aquesta prova, que ha arribat a la seva 32a edició, és coneguda pel seu exigent itinerari, que cada any forma part d’una de les etapes de muntanya icòniques de la Vuelta a España, i enguany ha comptat amb la participació de 3.000 ciclistes.

La presència de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, amb la col·laboració de Mont-roig Miami Turisme i Cambrils, s’ha materialitzat en un espai expositor obert durant dos dies, divendres i dissabte, que va atraure uns 15.000 visitants. Aquesta acció de promoció ha tingut com a objectiu posicionar aquestes destinacions com referents en cicloturisme.

Mont-roig Miami Turisme ha destacat la seva certificació com a Destinació en Turisme Esportiu (DTE) en la modalitat de cicloturisme, una marca impulsada per l’Agència Catalana de Turisme. Aquesta certificació reforça el compromís de la destinació per continuar creixent en aquest sector. La participació en el “Desafío Lagos de Covadonga” forma part d’una campanya de promoció conjunta amb la Costa Daurada, les Terres de l’Ebre i Cambrils, amb la finalitat de donar a conèixer la nostra destinació en el món del cicloturisme i atraure més visitants apassionats per aquest esport.

 

Comparteix aquest article