Mont-roig Miami Turisme es promociona per primera vegada a Petitàlia

Mont-roig Miami Turisme es promociona per primera vegada a Petitàlia

La Fira es celebra aquest cap de setmana a Lleida i està adreçada al públic familiar

Mont-roigMiami Turisme es promociona a Petitàlia

Reafirmar els vincles amb els lleidatans i recordar-los hi que Mont-roig g i Miami són el lloc ideal per passar les seves vacances en família. Aquest és un dels objectius de l’acció de promoció directa que es durà a terme aquest cap de setmana a Petitàlia, la gran fira familiar de Lleida.

El municipi hi participarà per primera vegada amb un estand propi de 16m2, des d’on es donaran a conèixer els recursos turístics del municipi, allotjament, gastronomia i producte. A més a més, al llarg del cap de setmana s’hi desenvoluparan diverses activitats paral·leles com un sorteig infantil (joc d’una autocaravana), pintar una pilota de platja, sorteig d’entrades a la fira a través de les xarxes socials i el sorteig d’un cap de setmana per a 6 persones en un bungalow en un dels càmpings del municipi.

Petitàlia es celebrarà els dies 21 i 22 de març al recinte Firal de Lleida, ubicat al Palau de Vidre dels Camps Elisis. Comptarà amb 55 expositors i s’espera l’afluència de 20.000 visitants. Expositors de productes i serveis per infants de 0 a 14 anys s’instal·laran al recinte i oferiran també nombroses activitats complementàries com tallers i conta contes.

S’hi espera una gran afluència de nens i nenes, fet que converteix el certamen en un espai excel·lent per convidar al seu públic a visitar les nostres tranquil·les cales, a realitzar rutes en bicicleta o, en definitiva, a gaudir dels nostre entorn amb tota la família. 

Imatge portada

petitalia_web.jpg

Comparteix aquest article