Mont-roig Miami Turisme inicia la presentació de la seva oferta turística a les principals fires d’Europa

Mont-roig Miami Turisme inicia la presentació de la seva oferta turística a les principals fires d’Europa

  • Mostrador promocional de Mont-roig Miami Turisme a Stuttgart.

    Aquesta setmana ha participat a la fira Vakantiebeurs d’Holanda i a la CMT d’Stuttgart abans de la presència a Fitur de Madrid a partir d’aquest dimecres

Mont-roig Miami Turisme ha començat aquesta setmana la seva presència a algunes de les principals fires turístiques que se celebren a Europa i a l’Estat espanyol per tal de promocionar l’oferta turística del municipi. Paral·lelament, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha signat el conveni amb la Diputació de Tarragona pel qual estarà present al costat d’altres municipis, organismes i empreses de la demarcació a un seguit de fires turístiques com ara Fitur, que s’inaugura demà a Madrid i que tindrà lloc fins el 22 de gener, esdevenint de nou la fira més important a l’Estat espanyol i una de les més importants d’Europa. L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i la regidora de Turisme, Yolanda Pérez, encapçalaran la representació del municipi a Madrid en la inauguració.

La primera de les fires en les quals l’oferta de Mont-roig del Camp ha estat present ha estat la Vakantiebeurs d’Utrech, la fira més important d’Holanda, on hi té molt de pes el sector del càmping. Per aquest motiu, a l’estand del Patronat de Turisme de la Costa Daurada hi ha hagut informació dels càmpings del municipi i de la resta de l’oferta turística.  També aquesta setmana, l’oferta turística de Mont-roig Miami Turisme ha estat present  a la fira  Fahrrad & ErlebniseReisen (CMT), de la ciutat alemanya d’Stuttgart, que el cap de setmana ha rebut més de 70.000 visitants. La presència de Mont-roig Miami Turisme ha estat dins l’estand institucional de l’Agència Catalana de Turisme i principalment s’ha presentat l’oferta de cicloturisme i de turisme actiu que es vol impulsar al nostre municipi per tal d’aconseguir més presència de cicloturistes a casa nostra aprofitant l’oferta d’allotjaments.

El propietari del Playa Montroig Càmping Resort, Antonio Giménez, i la seva dona, en rebre el premi a Stuttgart.

Premi als càmpings del municipi

Paral·lelament a la fira, el divendres 13 de gener, va tenir lloc la Camping Gala ADAC a Stuttgart, en la que es va fer el lliurament dels premis ADAC 2017. En aquest premis es van distingir només 9 càmpings de tota Europa que han mantingut el distintiu ADAC Superplatz sense interrupcions des del 1995. De l’Estat espanyol, el premiat va ser el  Playa Montroig Camping Resort. L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, va voler estar present en la gala per recolzar el lliurament del premi al propietari del càmping, Antonio Giménez. Al mateix acte també es van premiar amb aquesta distinció que ofereix aquesta important associació automobilística d’Alemanya a altres càmpings del municipi com el Càmping els Prats i el Càmping la Torre del Sol.

D’altra banda, l’associació automobilista de referència a Holanda, ha concedit diversos premis a diferents càmpings: els ANWB Erkende TopCampings d’Espanya 2017. S’han guardonat el Càmping Els Prats,  Playa Montroig Càmping Resort i el Càmping La Torre del Sol. Des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es valora molt positivament aquestes distincions que situen el municipi com un referent dins el sector del càmping i es felicita als seus propietaris per les millores i la qualitat en el servei que ofereixen als turistes.

Les autoritats, entitats i empreses que van signar el conveni de promoció turística conjunta amb la Diputació.

Mont-roig Miami Turisme signa el conveni Corner amb la Diputació

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de Mont-roig Miami Turisme ha signat l’acord anual pel qual 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d’aquest any 2017. Així ho estableix el conveni Corner signat aquest dilluns al Palau de la Diputació de Tarragona. L’alcalde de Mont-roig del Camp Fran Morancho va ser l’encarregat de signar l’acord al costat de la resta d’alcaldes, regidors i representants del sector turístic del Camp de Tarragona. Les accions a desenvolupar en el conveni corner compten amb un pressupost conjunt, compartit de manera proporcional entre tots els participants. Pel que fa a les fires internacionals, els signants del conveni participaran a les fires ITB (Berlín, Alemanya), WTM (Londres, Regne Unit) i MITT (Moscou, Rússia). I en quant a les fires estatals i nacionals, assistiran a Fitur (Madrid), Unibike (Madrid), Navartur (Pamplona) i B-Travel (Barcelona).

Altres fires

A banda de les fires on Mont-roig Miami Turisme hi assistirà en el marc de l’estand de la Diputació de Tarragona, el nostre municipi també anirà en les properes setmanes a França per assistir al saló de turisme Mahana de Lyon dins l’estand de Turespaña i al Saló Mundial de Turisme de París que tindrà lloc al març a la capital francesa, ja que les dades confirmen la gran importància del turista francès a casa nostra. Per últim, s’assistirà al març a la fira Petitàlia de Lleida, destinada al turisme familiar i als menuts, tal i com es va fer l’any passat i al maig al saló Aratur, a Saragossa, enfocada al públic aragonès bàsicament.

Comparteix aquest article