Mont-roig Miami Turisme posa en marxa 4 circuits de running

Mont-roig Miami Turisme posa en marxa 4 circuits de running

Mont-roig Miami Turisme posa en marxa 4 rutes de runningLa proposta dóna resposta al turista de càmping, cada cop més interessat en la pràctica esportiva durant les vacances

La pràctica esportiva durant les vacances és cada cop més habitual entre els turistes que s’allotgen als càmpings del municipi. Davant d’aquesta demanda, Mont-roig Miami Turisme ha posat en marxa 4 circuits de running amb l’objectiu de donar resposta a una necessitat creixent entre el principal perfil de visitants del municipi.

De fet, el running és un esport que s’ha popularitzat i ha anat guanyat adeptes els últims anys. La llibertat d’horaris, la poca inversió econòmica necessària, la sensació de practicar esport a l’aire lliure i els ràpids resultats han contribuït a convertir-lo en un dels esports de moda, també durant les vacances.

Molts dels turistes de càmping utilitzen la platja o la Nacional 340 per la pràctica d’aquest esport, però amb la posada en marxa d’aquestes rutes trobaran una proposta circular que els permetrà començar i acabar al mateix càmping tot gaudint de nous indrets.

S’han dissenyat un total de 4 rutes que es diferencien pel nivell de dificultat segons els quilometres de distància. Així s’ofereix la ruta blava de dificultat baixa i 5 km de distància, la ruta verda i la groga de dificultat mitjana de 7 i 8 km respectivament i la ruta vermella de dificultat alta i 9 km de recorregut.  Totes elles es caracteritzen per ser circulars i transcórrer per zones poc transitades i de natura. Això és possible gràcies a l’àmplia  xarxa de camins (alguns d’ells asfaltats) i senders que existeixen al municipi i que faciliten la pràctica d’aquest esport.

Les rutes, que estan degudament senyalitzades a través d’unes plaques identificatives, es poden descarregar als dispositius mòbils mitjançant un codi QR. D’aquesta forma els runners tenen a la seva disposició els tracks dels circuits.

Les 10 rutes de BTT, les 7 rutes cicloturístiques, les 7 rutes de senderisme, els 15 esports nàutics que es poden practicar a les platges, el golf i ara les 4 rutes de running conformen l’àmplia oferta esportiva que Mont-roig i Miami ofereixen als seus visitants.

Adjunt podeu trobar el tríptic informatiu amb els codis QR per descarregar-se les rutes. Més informació: Mont-roig Miami Turisme

Imatge portada

running.jpg

Comparteix aquest article