Mont-roig Miami Turisme posa en marxa per Setmana Santa un joc de descoberta familiar

Mont-roig Miami Turisme posa en marxa per Setmana Santa un joc de descoberta familiar

  • Mont-roig enigmàtic és el nom d’aquesta nova proposta que permet descobrir d’una forma lúdica i amena la història i el nucli de Mont-roig.

Coincidint amb la Setmana Santa, Mont-roig Miami Turisme ha posat en marxa un nou joc descoberta apte per a tota la família. Es tracta de Mont-roig enigmàtic, una proposta per descobrir d’una forma lúdica i divertida la història i els racons més emblemàtics del nucli de Mont-roig.

L’objectiu del joc és comptar amb un nou atractiu turístic a l’aire lliure que estigui disponible en qualsevol època o moment de l’any, que es pugui fer de forma autònoma i segura, evitant les massificacions i les concentracions de gent. La proposta també busca afavorir la integració del nucli de Mont-roig a les dinàmiques turístiques de Miami Platja, aportant nous motius per a la seva descoberta.

El joc, amb punt de partida a la plaça Joan Miró, es desenvolupa a través d’un personatge femení que es diu Roca, una apassionada investigadora de misteris que demana ajuda per a trobar la identitat d’un eminent habitant de Mont-roig. Els participants hauran de resoldre els enigmes, que es van plantejant a diversos indrets del poble, per aconseguir les pistes que els permetran esbrinar les lletres que manquen per trobar el nom complert del personatge.

Tothom que aconsegueixi resoldre l’enigma té un petit obsequi de premi, que podrà recollir a l’Oficina de turisme de l’Església Vella (C. Major, 2), on hi haurà també un photocall per immortalitzar la fita aconseguida.

El joc està disponible en 5 idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i per jugar-hi únicament es necessita un dispositiu mòbil amb connexió a Internet. Tot i que grans i petits poden resoldre tots els enigmes, es recomana que els infants tinguin com a mínim 7 anys per tal que puguin col·laborar.

Més informació:  https://www.mont-roigmiami.cat/mont-roigenigmatic/

Comparteix aquest article