Mont-roig Miami Turisme, present de nou a Fitur de Madrid per promocionar el municipi

Mont-roig Miami Turisme, present de nou a Fitur de Madrid per promocionar el municipi

  • Representants dels impulsors de Nàutic Parc, entre ells l’alcalde i la regidora de Turisme de Mont-roig del Camp, Fran Morancho i Yolanda Pérez.

    Coincidint amb aquest important esdeveniment de promoció turística, Nàutic-Parc-Estació Nàutica ha renovat la col·laboració amb els set ajuntaments impulsors, entre ells el de Mont-roig del Camp.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb una delegació encapçalada per l’alcalde Fran Morancho i la regidora de Turisme Yolanda Pérez, participa un any més a la fira de turisme Fitur, que enguany arriba a l’edició 33 i que se celebra a Madrid. Un total de 30 ens públics i privats del sector turístic del Camp de Tarragona, el Baix Penedès i les Terres de l’Ebre són representats aquests dies a FITUR, entre ells Mont-roig Miami Turisme, que estan situats dins del corner de promoció turística de la Diputació de Tarragona, que es troba instal·lat a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

Durant les primeres trobades amb operadors turístics i companyies aèries, com Jet2.com, TUI o Ryanair, ja s’han pogut constatar les bones perspectives per aquest exercici turístic, segons han explicat fons del Patronat de Turisme de la Diputació. Paral·lelament, la delegació de Mont-roig Miami Turisme aprofitarà Fitur per reunir-se amb representants i professionals del sector per tal de promocionar la nostra destinació, així com establir noves aliances que puguin ser beneficioses en el futur.

Conveni de Nàutic Parc

Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha presentat a Fitur les seves noves línies estratègiques de treball per al 2024. L’objectiu de les noves accions és trencar encara més l’estacionalitat de la temporada, internacionalitzar l’oferta i buscar l’especialització amb productes molt específics que estan inclosos al Pla d’Acció 2024.

Precisament a Fitur, els set ajuntaments que donen suport a Nàutic Parc-Estació Nàutica van renovar el seu compromís anual per tal de continuar donant suport a la promoció, dinamització i comercialització d’experiències al mar i al riu Ebre. En aquest sentit, alcaldes i regidors de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre-Riumar han signat el document de compromís amb Nàutic Parc i Estació Nàutica i van conèixer amb detall els projectes de futur.

Aquest 2024 Nàutic Parc participa en el Salon de la Plongée de París i al Boot Düsseldorf, dues fires molt específiques a mercats amb un gran potencial tant per producte com pel perfil de client. Durant les pròximes setmanes s’han previst accions també a Dinamarca i a Pamplona, a les que en seguiran d’altres al llarg de l’any.

Aquestes accions s’enquadren a una nova línia de treball que en una primera fase potenciarà l’especialització en pesca esportiva i submarinisme, amb accions de promoció concretes a mercats internacionals i landing pages específiques.

L’acte de Fitur ha servit per donar a conèixer també el Sailing Training Camps que apadrina la doble campiona olímpica Theresa Zabell, que va ser present per donar a conèixer aquest producte altres accions que es desenvoluparan més endavant.

 

Comparteix aquest article