Mont-roig Miami Turisme present per primera vegada al Saló del Turisme d’Aragó

Mont-roig Miami Turisme present per primera vegada al Saló del Turisme d’Aragó

Fira Aratur

Mont-roig Miami Turisme a ARATUR 2016

El certamen es realitza del 13 al 15 de maig al Palau de congressos de Saragossa

Mont-roig Miami Turisme està present des d’avui i fins diumenge a la fira ARATUR, el Saló Aragonès del Turisme. Es tracta de la primera vegada que el municipi es promociona en aquest certamen que l’any passat va aplegar més de 9.000 visitants.

El Palau de Congressos de Saragossa acull aquesta fira que esdevé un gran aparador per a la promoció turística. L’espai ofereix propostes per totes aquelles persones que busquen idees per a les seves vacances i per això els principals agents del sector tant a nivell local, autonòmic, nacional com internacional cada any hi prenen part. A més s’hi organitzen diverses activitats paral·leles com xerrades, conferències o degustacions, entre d’altres.

El visitant de Saragossa, tant de la ciutat com de tota la comunitat autònoma és un dels principals pel nostre municipi, per aquest motiu durant aquests dies, Mont-roig Miami Turisme vetllarà per recordar-los-hi que som una destinació singular de la Costa Daurada amb més de 9 cales i platges úniques on també hi trobaran un espai ideal per gaudir de l’esport, la gastronomia, la cultura i les activitats familiars.

Comparteix aquest article