Mont-roig Miami Turisme presenta un nou vídeo promocional del municipi

Mont-roig Miami Turisme presenta un nou vídeo promocional del municipi

Mont-roig Miami Turisme compta des d’avui amb una nova eina de promoció turística. Es tracta d’un document audiovisual de 3 minuts de durada que posa en valor els principals recursos i atractius turístics que ofereix el municipi.

El vídeo, que s’utilitzarà en les accions promocionals nacionals i internacionals que es duen a terme al llarg de l’any, també servirà de carta de presentació en altres accions com workshops o informació audiovisual per premsa i touroperadors.

El muntatge posa especial èmfasi en les cales i platges del municipi així com en les activitats esportives que s’hi poden realitzar. La gastronomia, el golf, el senderisme, el cicloturisme, el Centre Miró, l’Ermita Mare de Déu de la Roca o les barraques de pedra seca són altres dels atractius turístics que es promocionen.

L’empresa Vittot s’ha encarregat de la gravació de les imatges i de la realització del vídeo, que compta amb seqüències aèries, enregistrades amb dron, que ofereixen a vista d’ocell alguns dels racons més emblemàtics del municipi.  Una quinzena d’empreses i diversos voluntaris van col·laborar en les jornades de gravació que es van dur a terme al llarg de l’estiu del 2015.

La campanya de promoció del vídeo es posa en marxa avui, coincidint amb la proximitat de Setmana Santa i les reserves d’última hora del mercat nacional. L’audiovisual es podrà veure a través del web, el canal Youtube i les xarxes socials tan de Mont-roig Miami Turisme com de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.


 

Comparteix aquest article