Mont-roig Miami Turisme presenta un nou vídeo promocional per captar el turisme de proximitat

Mont-roig Miami Turisme presenta un nou vídeo promocional per captar el turisme de proximitat

  • La iniciativa presenta propostes per fer durant el cap de setmana al municipi com el joc de descoberta familiar Mont-roig Enigmàtic, la visita al Mas Miró o el passeig per les cales de Miami Platja, entre d’altres

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de Mont-roig Miami Turisme continua posant en marxa noves campanyes per donar a conèixer els atractius turístics locals i fomentar l’arribada de turisme, un dels sectors econòmics més importants del municipi i claus per a la recuperació econòmica.

En aquesta ocasió es convida al turisme de proximitat, una de les noves tendències turístiques arran de la crisi de la Covid19, a passar el cap de setmana a Mont-roig i a Miami Platja i a descobrir una àmplia oferta d’activitats, encara desconeguda per bona part de la població del Camp de Tarragona. En aquest sentit, la campanya continua posant en valor la tranquil·litat, el patrimoni, l’entorn i les distàncies infinites, d’una destinació perfecta per gaudir amb seguretat.

Respirar i gaudir dels imprescindibles de Mont-roig i Miami Platja

Així, a través del nou espot i de la campanya promocional es convida a recórrer el casc antic mitjançant el joc de descoberta “Mont-roig enigmàtic”, ideal per jugar-hi en família i a fer una excursió fins a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca iniciant la ruta al popular i fresc barranc de la Mina de les Nines. També s’anima a fer parada al Mas Miró i descobrir els punts dels paisatge emocional de Joan Miró, a més de gaudir de les cales de Miami Platja, del passeig i de la gastronomia i allotjaments locals per completar una proposta amb opcions per a tots els gustos.

Comparteix aquest article