Mont-roig Miami Turisme promociona el municipi a Petitàlia

Mont-roig Miami Turisme promociona el municipi a Petitàlia

Mont-roig Miami Turisme a Petitàlia, edició 2015

Mont-roig Miami Turisme a Petitàlia, edició 2015

La Fira es celebra aquest cap de setmana a Lleida i està adreçada al públic familiar

Per segon any consecutiu Mont-roig Miami Turisme es promocionarà a la Fira Petitàlia, que es celebrarà aquest cap de setmana a Lleida. El certamen acull una seixantena d’expositors que donen a conèixer els seus serveis, tots ells relacionats amb el públic familiar.

Mont-roig Miami Turisme repeteix l’experiència per tal de reforçar el mercat català de l’Eix de l’Ebre i en especial els lleidatans. Tot plegat per recordar-los-hi que el municipi és un lloc ideal per passar les seves vacances.

De fet, el visitant de la fira cobreix el perfil del turista del municipi i esdevé un alt client potencial. És per això que se li donarà a conèixer els recursos turístics, l’oferta gastronòmica i complementària, serveis, comerç i oci de Mont-roig i Miami Platja.

Com és habitual, s’incentivarà als visitants amb diversos sortejos, en aquesta ocasió amb una estada d’una setmana en una parcel·la del càmping Els Prats Village i una estada d’un cap de setmana en un bungalow del càmping La Torre del Sol.

A més a més també es fa una activitat infantil per tal que els més petits estiguin entretinguts mentre els seus pares consulten l’oferta turística del municipi.

Petitàlia, que es celebrarà els dies 2 i 3 d’abril al recinte Firal de Lleida, espera l’afluència de més de 20.000 visitants.

Comparteix aquest article