Mont-roig Miami Turisme es promociona per primera vegada a la fira Matka de Finlàndia

Mont-roig Miami Turisme es promociona per primera vegada a la fira Matka de Finlàndia

  • L’oferta d’allotjament i serveis especialitzats pels amants de la bicicleta és un dels atractius del municipi que es potenciarà aquesta temporada a les fires especialitzades del sector

Estand de Mont-roig Miami Turisme a la fira Matka de Finlàndia

Mont-roig Miami Turisme ja ha iniciat el calendari de fires especialitzades del sector per tal de donar a conèixer els atractius del municipi, potenciar l’arribada de nous visitants i fidelitzar els turistes oferint-los hi noves propostes i activitats per fer a la nostra destinació.

La novetat dins les accions promocionals d’aquest 2018 és la participació per primera vegada a la fira Matka Nordic Travel Fair de Hèlsinki, a Finlàndia. Aquesta fira, que s’ha inaugurat avui i es celebrarà fins al 21 de gener, és l’esdeveniment turístic més important del nord d’Europa amb més de 79.000 assistents en la passada edició.

A més de comptar amb estand propi, Mont-roig Miami Turisme també ha participat aquest matí al “Destinations Breakfast”, una taula rodona amb premsa, bloggers i touroperadors especialitzats per tal que les destinacions puguin presentar la seva oferta turística.

Cal destacar que l’interès dels nord-europeus per la Costa Daurada és creixent en els darrers anys. Busquen sol, platja, tranquil·litat però també activitats esportives, d’entre les que destaca el golf.

Aposta pel cicloturisme

Destinations Breakfast a la fira Matka de Finlàndia

Les accions promocionals a fires, però, es van iniciar el passat cap de setmana a la fira Fahrrad & ErlebnisReisen mit Wandern de Stuttgart, a Alemanya, especialitzada en cicloturisme i turisme actiu i amb més de 350 expositors.

Mont-roig Miami Turisme hi va participar també amb estand propi sota el paraigües de l’Agència Catalana de Turisme i va aprofitar per donat a conèixer un nou material gràfic informatiu que aglutina tota l’oferta d’allotjament i serveis especialitzats del municipi pels amants de la bicicleta, potenciant així el cicloturisme a la nostra destinació. De fet, els visitants de l’estand van mostrar especialment interès per les rutes de senderisme, cicloturisme, allotjaments i BTT.

Segons l’organització hi van assistir 85.000 visitants en dos dies, un 20% més que la passada edició. Aquesta fira, forma part de la CMT (Caravan Motor Tourism), que enguany ha celebrat els 50 anys i ha comptat amb més de 2.000 expositors, convertint-se en el certamen de turisme i oci més gran del món.

Fidelitzar el turisme de proximitat i familiar

Una altra de les cites importants on Mont-roig Miami Turisme participarà amb mostrador propi, i per segon any consecutiu, és el Salon Mondial du Tourisme de Paris, de la mà de Turespaña. Una cita que té l’objectiu de seguir fidelitzant als visitants francesos, que representen el 40% dels turistes atesos a les Oficines de Turisme.

També s’assistirà a dues fires nacionals, com són Aratur a Saragossa (de l’11 al 13 de maig) i Exponadó a Vilanova i la Geltrú (del 8 al 10 de juny), molt importants per captar el turisme de proximitat i que s’escauen segons el perfil de turista que visita el municipi.

D’altra banda, el municipi es promocionarà a altres fires mitjançant la fórmula Corner del Patronat de Turisme de la Costa Daurada. Es tracta de Vakantibeurs d’Holanda,  ITB de Berlín, MITT de Moscou, WTM de Londres, Navartur de Pamplona, B-Travel de Barcelona o Fitur de Madrid, que es celebra fins al 21 de gener.

Comparteix aquest article