Mont-roig serà una de les subseus del Mundialito

Mont-roig serà una de les subseus del Mundialito

  • El camp de futbol municipal acollirà alguns dels prop de 900 partits que es disputaran del 25 al 29 de març a la Costa Daurada

L’alcalde de Mont-roig del Camp Fran Morancho, acompanyat pel regidor d’Esports Angel Redondo han signat aquest migdia amb el director esportiu del Mundialito, Ricardo Godoy el conveni de col·laboració esportiva a través del qual el camp de futbol de Mont-roig es converteix en una de les subseus del Mundialito. L’esdeveniment esportiu, que es disputarà del 25 al 29 de març, és un dels tornejos internacionals de futbol infantil més importants del món, amb prop de 5.000 jugadors de més de 50 nacionalitats i la majoria de grans clubs del futbol mundial.

La competició comptarà amb la participació de 4 equips del Club Athlètic Mont-roig que podrà participar en aquest gran esdeveniment que té programats prop de 900 partits que comencen a jugar-se el proper diumenge 25 amb les fases de classificació Or, Plata, Bronze i Fair Play, partits que es disputaran fins dimecres. L’horari dels partits serà de les 9 del matí a les 8 del vespre.

Ja el dijous comencen els quarts de final, el divendres semifinals i, finalment, les esperades finals per al dissabte 31 a la seu de Cambrils durant el matí i la tarda. Tots els partits són d’accés gratuït.

Comparteix aquest article