Nostraigua fomenta l’estalvi d’aigua amb el servei d’alertes de consum

Nostraigua fomenta l’estalvi d’aigua amb el servei d’alertes de consum

  • Es tracta d’un sistema d’avisos gratuït que permet tenir controlat el subministrament indicat i detectar possibles fuites o incidències al comptador
  • Incentivar l’ús d’aquest servei és una de les primeres actuacions del projecte #MésNostraigua que impulsa l’entitat pública empresarial de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per contribuir amb l’eficiència i la lluita contra el canvi climàtic

Nostraigua, l’entitat pública empresarial per al cicle complet de l’aigua de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, anima als usuaris i usuàries a donar-se d’alta del  sistema d’avisos d’alertes per excessos de consum d’aigua.

Es tracta d’un servei que permet tenir controlat el consum d’aigua del subministrament indicat, com també poder detectar amb anterioritat possibles fuites i qualsevol tipus d’incidència al comptador.

Amb aquest servei es pretén contribuir a incentivar l’estalvi i l’ús sostenible de l’aigua mitjançant el consum domèstic, agrícola, industrial i comercial, responsable i respectuós amb al medi ambient.

En el moment de realitzar la lectura del comptador, si s’ha sobrepassat el límit de m3 establerts en el formulari de sol·licitud, automàticament s’enviarà un avís per SMS al telèfon mòbil proporcionat com també un correu electrònic a la direcció electrònica facilitada.

Aquest servei és totalment gratuït i per adherir-s’hi, s’ha de sol·licitar a través d’aquest formulari, disponible també a la pàgina web de Nostraigua.

Aquesta és la primera de les actuacions del projecte #MésNostraigua, el qual pretén contribuir a l’eficiència i el desenvolupament sostenible del municipi.

Comparteix aquest article