Nostraigua posa en marxa la campanya “l’aigua que no fas servir, no la deixis sortir!”

Nostraigua posa en marxa la campanya “l’aigua que no fas servir, no la deixis sortir!”

  • Cartell de la campanya promocional No la deixis sortir!!

    Coincidint amb el 22 de març, el Dia Mundial de l’Aigua, es pretén conscienciar a la societat de la importància de preservar aquest recurs

Des de Nostraigua, i seguint amb l’estratègia de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp d’alinear-se amb els Objectius Mundials de Desenvolupament Sostenible (ODS), s’ha posat en marxa la campanya “l’aigua que no fas servir, no la deixis sortir!”. La iniciativa de conscienciació ciutadana arrenca aquest dimarts, 22 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua.

 

 

L’objectiu és fer reflexionar, conscienciar i sensibilitzar sobre l’aigua, un element fràgil, vulnerable i molt necessari per garantitzar la sostenibilitat del medi ambient, el benestar i la qualitat de vida de les persones. Així com la importància que té el seu estalvi i fer un ús eficient d’aquest recurs.

De fet, per contribuir amb l’estalvi d’aigua, des de l’entitat es treballa constantment amb campanyes preventives de detecció de fuites i amb millores de la xarxa (el 2021 es van renovar més de 2 km). Tot i això, també es vol fer incís en què l’estalvi d’aigua és responsabilitat de tothom. Per aquest motiu mitjançant aquest vídeo, que s’anirà publicant en petits fragments al llarg dels pròxims dies a través de les xarxes socials, es recorda que petits gestos d’estalvi a les nostres llars fan possible i contribueixen a l’ús eficient de l’aigua. En aquest sentit, i gràcies als esforços fets fins ara, aquest al 2021 s’han estalviat al municipi més de 360 milions de litres d’aigua.

Recordem que el Dia Mundial de l’Aigua (World Water Day) es celebra cada any el 22 de març per centrar l’atenció en la importància de l’aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. Enguany la campanya proposada per la ONU és “Fer visible allò que és invisible” en referència a la protecció i la utilització de les aigües subterrànies de forma sostenible per sobreviure al canvi climàtic i satisfer les necessitats d’una població en constant creixement.

Comparteix aquest article