Nostraigua posa en marxa l’oficina virtual

Nostraigua posa en marxa l’oficina virtual

  • Aquest nou espai virtual que es troba al web de l’entitat (www.nostraigua.cat), permetrà consultar i descarregar les factures, consultar els consums i introduir les lectures, com també, visualitzar la informació dels contractes.
  • Per tal de facilitar aquest procés d’alta, Nostraigua ha posat a disposició de l’usuari un vídeo tutorial on s’explica al detall com es aquest procés de registre i el qual el trobareu disponible a través d’aquest enllaç.

Des de Nostraigua, i seguint amb l’estratègia de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per la modernització i transformació a una Administració digital i així millorar els serveis als ciutadans i empreses, l’entitat ha posat en marxa una nova oficina virtual.

En aquesta nova àrea, en la qual es podrà accedir a través d’un ordinador o qualsevol dispositiu electrònic amb accés a internet, es troba disponible a la pàgina web de l’entitat (www.nostraigua.cat).

La creació de l’oficina virtual té un doble objectiu, per una banda pretén estalviar temps i desplaçaments al usuaris del servei de gestió d’aigua i per l’altra pretén oferir d’una manera senzilla i ràpida i sense cost algun, un espai que faciliti les gestions amb Nostraigua.

Per poder tenir accés a aquesta oficina virtual, l’abonat haurà de donar-se d’alta com a usuari. Per tal de facilitar aquest procés d’alta, Nostraigua ha realitzat un vídeo tutorial on s’explica al detall com es aquest procés de registre i el qual està disponible a través d’aquest enllaç.

En aquesta primera posada en marxa, els usuaris podran consultar i descarregar les seves factures, consultar els seus consums i introduir les lectures, com també consultar la informació dels seus contractes.

L’oficina virtual es un projecte viu, i des de Nostraigua continuaran treballant per oferir a les persones abonades noves funcionalitats i tràmits per tal de facilitar les seves gestions del cicle integral de l’aigua.

Comparteix aquest article