Nou impuls a l’economia local amb el Punt d’assessorament gratuït a les persones emprenedores

Nou impuls a l’economia local amb el Punt d’assessorament gratuït a les persones emprenedores

  • L’Espai de Miami Platja acull aquest servei d’assessorament i acompanyament per a les persones que volen posar en marxa un projecte d’autoocupació empresarial

El departament d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i la Fundació Formació i Treball ofereixen una nova eina destinada a impulsar l’economia local. Es tracta del servei gratuït d’assessorament per a persones emprenedores del Punt d’Autoocupació Incorpora (PAI) de la Fundació “la Caixa”.
El PAI és un servei gratuït d’assessorament i acompanyament per a les persones que vulguin posar en marxa un projecte d’autoocupació empresarial. El PAI està destinat especialment a les persones que volen crear el seu propi negoci. En aquest sentit, ofereix un seguit de tràmits i assessorament molt útil per aquestes persones que volen crear la seva empresa com ara:

  • Atenció i assessorament personalitzat i adaptat.
  • Tutorització integral abans, durant i fins un any després de l’inici de l’activitat empresarial.
  • Estudi de viabilitat exhaustiu i acompanyament a l’accés – si es requereix – a finançament mitjançant un microcrèdit social (Microbank).
  • Alta gratuïta a seguretat social i hisenda per a autònoms i societats

El PAI està situat a l’Espai de Miami Platja (Av. Màlaga 32) i es pot connectar amb els seus responsables a través del telèfon 977172527 o pel correu electrònic a promocio@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article