Nou programa formatiu de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per millorar les competències professionals

Nou programa formatiu de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per millorar les competències professionals

  • Ja es poden formalitzar les inscripcions per als cursos formatius a les OMAC de Mont-roig del Camp i de Miami Platja, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El programa compta amb cursos de controlador d’accés, d’idiomes, de manipulació d’aliments, entre altres.

Oferta formativa 2017 (descarrega el pdf)

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la Regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament, ofereix una àmplia programació de cursos formatius gratuïts adreçats a persones en situació d’atur, treballadors d’empreses del municipi, autònoms, empresaris i joves per tal de millorar les competències professionals d’aquestes persones de cara a la seva incorporació al món laboral o una millor preparació. Des d’avui mateix ja es poden fer les inscripcions a les OMAC de Mont-roig del Camp i de Miami Platja, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. Els interessats poden accedir al formulari des de la web de l’Ajuntament o bé el poden demanar a les dependències municipals.

Formulari inscripcions (descarrega el pdf)

Sota el lema “Construeix el teu futur”, el pla de formació inclou cursos de controlador d’accés, d’idiomes (francès i anglès conversa i català), de manipulació d’aliments, d’informador turístic, de cambrer, de Google Adwords i de fidelització i seguiment de clients. Les places per cursar cadascuna d’aquestes formacions s’assignaran per ordre d’entrada del formulari d’inscripció, tenint en compte les preferències de matriculació.

Els alumnes que ho necessitin i que hagin fet una petició prèvia a la regidoria d’Impuls Econòmic, podran fer ús de l’autobús municipal de forma gratuïta per tal d’assistir a les classes. Els espais que acolliran les diferents activitats són la Casa de Cultura de Mont-roig del Camp, el Centre Polivalent de Miami Platja i l’Oficina d’Impuls Econòmic, ubicada a l’Av. de Màlaga de Miami Platja.

El programa formatiu, que s’iniciarà a partir del mes d’abril, es complementa amb unes xerrades formatives i uns tallers de creixement professional que es realitzaran l’últim dijous de cada mes, exceptuant els mesos de juliol, agost i desembre, de 19 a 21.30 h. Aquest cicle s’iniciarà el dijous 30 de març. D’altra banda, el primer divendres de cada mes es durà a terme una sessió formativa per aturats que es realitzarà de 10 a 12 h.

Comparteix aquest article