Nou programa Tok’l 2 per als joves de Mont-roig del Camp i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Nou programa Tok’l 2 per als joves de Mont-roig del Camp i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Organitzat per les regidories de Joventut d’ambdós municipis, inclou sortides del mes de febrer al mes de maig

Esquiada jove 2017

El proper mes de febrer s’estrenarà el nou programa ‘Tok’l 2’, que organitzen conjuntament les regidories de Joventut de Mont-roig del Camp i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Aquest programa posa a l’abast del col·lectiu jove de tots dos municipis una sortida cada mes, a uns preus molt assequibles.

La primera és prevista per al proper 3 de febrer, per anar a visitar el Saló del Cinema i de les Sèries a Barcelona. Els interessats a participar en aquesta sortida, que costa 8 euros, s’hi poden inscriure fins al 19 de gener als Casals de Joves.

La sortida del març tindrà com a destinació l’estació d’esquí de Vallnord (Andorra), del 9 a l’11 de març i costarà 135 euros; la de l’abril, Montblanc durant la celebració de la Setmana Medieval, el dia 21 (aquesta sortida serà gratuïta); la del 5 de maig, un teatre, per 25 euros; i la del juny, Tarraco Karting, el dia 16, per 20 euros.

Els preus inclouen les entrades, el transport, les assegurances i, en el cas de l’esquiada, l’allotjament a mitja pensió i el forfet (el lloguer del material no).

Més informació i inscripcions als Casals de Joves de Mont-roig i Miami Platja: 977 17 25 36  (joventut@mont-roig.cat) i de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: 977 56 90 26 (joventut@vandellos-hospitalet.cat).

Aquí teniu el programa d’activitats gener-juny 2018: descarrega el pdf

Comparteix aquest article