Nous tallers de formació digital per a comerços 100% subvencionats

Nous tallers de formació digital per a comerços 100% subvencionats

  • L’Ajuntament de Mont-roig impulsa un potent programa de formació amb quatre tallers sobre les eines digitals més emergents per a la promoció i la gestió comercial

La regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp prepara un potent programa de formació en màrqueting digital per a persones treballadores i empresàries del sector comercial del municipi. De la mà d’Akelarre Academy i gràcies al finançament dels Next Generation UE, s’oferiran 4 tallers sobre les eines digitals més emergents per a la promoció i gestió comercial.

El tallers s’impartiran amb una visió pràctica i personalitzada. Cada taller serà conduit per dues especialistes en la matèria, garantint així que totes les persones participants podran exposar i abordar problemes concrets del seu dia a dia en la promoció i gestió del seu negoci. A més a més, cada participant disposarà d’un servei d’assessorament posterior als tallers per  assegurar que s’han pogut aplicar les eines i continguts adquirits a la formació.

El tallers es duran a terme en 3 franges horàries pel matí (de 9:30 a 11:30h), migdia (de 14:20 a 16:30h) i tarda (de 18 a 20h) en els dimarts i dijous del proper mes de febrer i, tindran lloc a l’Espai (Av. de Màlaga, 32, Miami Platja).

Aquesta formació forma part del projecte “Impulsant un nou boulevard digital a l’Avinguda de Barcelona” que va ser declarat beneficiari pel Ministeri d’Indústria Turisme i Comerç en la convocatòria del 2022 de la Línia d’ajudes per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i del Fons Next Generation de la Unió Europea.

Inscripció escanejant el QR del cartell o clicant en aquest enllaç.

Comparteix aquest article