Nova campanya de la regidoria d’Impuls Econòmic per promocionar el comerç amb ‘Un dibuix original farà lluir el comerç local’

Nova campanya de la regidoria d’Impuls Econòmic per promocionar el comerç amb ‘Un dibuix original farà lluir el comerç local’

  • Diversos de les creacions dels escolars del municipi.

    Prop de 130 dibuixos realitzats per alumnesde preescolar i primària de les escoles Mare de Déu de la Roca, Marcel·lí Esquius i Joan Miró participen en aquesta campanya que es podrà veure als aparadors de 24 establiments fins al dia 8 de desembre.

Els nens i nenes de P5 de l’Escola Joan Miró de Miami Platja, de 2n curs de l’Escola Mare de Déu de la Roca de Mont-roig i de 1r i 2n curs de l’Escola Marcel·lí Esquius de Miami Platja han fet en les últimes setmanes una sèrie de dibuixos amb motius nadalencs per exposar-los als comerços del municipi, a partir de la proposta de la regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Els escolars han creat prop de 130 dibuixos que s’exposen en dues dotzenes de comerços del municipi amb l’objectiu d’acostar les famílies a aquests establiments. Amb l’eslògan promocional “Un dibuix original farà lluir el comerç local” les creacions es podran veure fins el dia 8 de desembre als diferents aparadors de cada comerç. Aquesta acció promocional pretén relacionar escola i comerç, per tal que les famílies vagin als comerços a veure els dibuixos dels seus fills i filles i dinamitzin el teixit comercial.

En concret, els establiments que participen en la campanya són  Terra Daurada, Ferreteria Arteka, Anacour Outlet, ElectroHogar Gisbert, Peluquería Ideas, Eden, La Parelleta, Pastisseria Glòria, Happy, Megabici, Dolce Vida, Boutique Yasso i Peluqueria Styl-2. De Mont-roig participen a l’acció La Primavera, Estudi Marcel·la, Peixateria Mont-roig, Esports Mirallunes. Agrobotiga Mont-roig, Flors Ester, Espai Vital (Patrícia), Herbolari. Forn Juncosa i MontActiu.

Comparteix aquest article