Nova data: sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 14 de gener a les 18h

Nova data: sessió virtual informativa “Reduir i compostar, tot és començar”, dijous 14 de gener a les 18h

Els veïns i veïnes interessats en la pràctica del compostatge casolà tenen una nova oportunitat d’assistir a la sessió informativa, després que la del passat 26 de novembre es va haver de suspendre per raons tècniques.

Totes aquelles persones que hi vulguin assistir virtualment hauran d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a reduirireciclar@mont-roig.cat. El dia de la sessió rebran l’enllaç per poder seguir-la i així conèixer com es fa i per què serveix el compostatge casolà, què s’hi pot posar i què no, o què cal fer per saber si el procés s’està fent correctament, entre altres.

Per aquelles persones que vulguin iniciar-se en la pràctica del compostatge casolà a les seves llars, també s’explicarà com poden sol·licitar un compostador a l’Ajuntament.

Tota la informació es pot consultar a la Xarxa de Compostaires, el canal de Telegram des d’on s’envien consells i informació per resoldre tots els possibles dubtes, i a la pàgina web del projecte “Reduir i Reciclar, tot és començar” https://reduirireciclar.mont-roig.cat

Comparteix aquest article