Nova edició del curs oral de català ‘Ep! Escolta i parla’ a Mont-roig del Camp

Nova edició del curs oral de català ‘Ep! Escolta i parla’ a Mont-roig del Camp

  • El curs, que compta amb el suport de Serveis Socials de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, es farà entre octubre i novembre i l’interès per inscriure-s’hi ha estat molt alt.
Aquest mes d’octubre ha començat un curs presencial de català oral a Mont-roig del Camp organitzat pel Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp i pel Servei Comarcal de Català del Baix Camp, un curs subvencionat per la Secretaria per a la Igualtat, Migracions i Ciutadania (SIMC) que es fa a la Casa de Cultura.
La majoria dels alumnes inscrits són del Marroc i també hi ha una alumna procedent del Senegal. Tots aquells alumnes que tinguin l’assistència mínima que es demana, rebran un certificat d’assistència l’últim dia de curs.
Com en altres ocasions, es tracta d’un curs oral, l’Ep! Escolta i parla, que treballa una metodologia bàsicament oral i molt comunicativa. A la comarca del Baix Camp, a banda dels que s’ofereixen des del Centre de Normalització Lingüística de Reus, ja se n’han fet en altres municipis com Riudoms o Vinyols.

Comparteix aquest article