Nova programació municipal per a la gent gran amb activitats gratuïtes per fomentar una vida activa i sana

Nova programació municipal per a la gent gran amb activitats gratuïtes per fomentar una vida activa i sana

  • Escola de pintura, cosmètica natural, informàtica costura creativa, tallers de cos i moviment, origami, memòria i cistelleria, entre altres, a Mont-roig i a Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha presentat la programació de les activitats per a la gent gran que s’allargarà durant tota la primavera i l’estiu. Es tracta d’activitats gratuïtes, que són diverses i variades perquè els majors de 65 anys continuïn actius i puguin mantenir una bona salut física i mental.

A Miami Platja, el Casal d’Avis Sant Jaume organitza diverses activitats, que tindran lloc al Centre Polivalent. Així, els avis i les àvies podran participar en una escola de pintura, un taller de treballs manuals, un taller de puntes de coixí, un curs de cosmètica natural, un curs d’iniciació a la informàtica, tallers d’origami, tallers de cos i moviment, taller de memòria i el taller ‘Viure com jo vull’, que té com a objectiu facilitar el desenvolupament d’habilitats, competències i recursos personals que millorin el benestar emocional.

A banda d’aquestes activitats, a Miami Platja també existeix l’Hort Social ‘la Florida’, un espai d’oci per estar en contacte amb la natura i el ball de diumenge al Casal Sant Jaume de Miami.
Al Casal d’Avis de Mont-roig, les activitats programades ofereixen un taller de puntes de coixí, una escola de pintura, cursets de cosmètica natural, tallers de costura creativa, origami, cos i moviment, cistelleria i mindfullnes.

Paral·lelament, els poliesportius municipals ofereixen gimnàstica de manteniment amb diversos horaris i formats. Per inscripcions en aquestes activitats esportives, cal dirigir-se directament als poliesportius.

Per rebre més informació i inscriure’s a les activitats, siguin a Mont-roig o a Miami Platja, cal trucar al 671 001249 de dilluns a divendres en horari de matí.

Comparteix aquest article