Noves accions per conscienciar sobre la correcta separació dels residus i millorar-ne la gestió

Noves accions per conscienciar sobre la correcta separació dels residus i millorar-ne la gestió

  • S’han reforçat les papereres a les cales i s’han vinilat les àrees de contenidors soterrats

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Residus, ha dut a terme diverses accions per millorar el servei i conscienciar la ciutadania sobre la importància de llençar correctament les escombraries i residus al contenidor corresponent. Amb un enfocament especial a la zona de les Cales de Miami Platja i als contenidors soterrats, l’objectiu és millorar la gestió de residus i preservar la neteja del municipi.

D’una banda, coincidint amb la temporada estival, s’han reforçat les papereres de la zona de les cales, equipant-les amb boques reduïdes i missatges de conscienciació. Aquestes papereres modificades estan destinades a evitar l’abocament de bosses de brossa que haurien de ser dipositades dins del contenidor corresponent.

Per altra banda, les àrees de contenidors soterrats s’han revinil·lat per tal d’informar clarament sobre quins residus s’hi han de dipositar. Aquesta iniciativa té l’objectiu de proporcionar una guia visual immediata per als residents i visitants, facilitant així la correcta disposició dels residus.

Comparteix aquest article