Novetats en la nova temporada d’activitats esportives que arranca el dilluns 28 de febrer

Novetats en la nova temporada d’activitats esportives que arranca el dilluns 28 de febrer

  • Cartell activitat esports 2022.

    Destaca el nou horari de classes dirigides amb noves propostes, nova sala de fitnes a Mont-roig i noves màquines a Miami Platja i un servei d’assessorament tècnic especialitzat, entre altres

 

  • Els dissabtes 12 i 19 de març al Poliesportiu de Mont-roig i al de Miami Platja, d’11 a 13.30h hi haurà portes obertes amb classes dirigides de les noves activitats esportives a les sales de fitnes

Programa complet d’activitats esportives. (descarrega’l aquí)

La nova temporada d’activitats esportives que impulsa l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp als poliesportius de Mont-roig i de Miami Platja arrencarà aquest dilluns 28 de febrer amb una sèrie de novetats preparades per millorar el servei i estendre l’activitat física a nous segments de la ciutadania, des dels petits fins a la gent gran. Al mateix temps, ofereix nous serveis com són un assessorament personalitzat i gratuït o l’ampliació de l’obertura de les sales de fitnes i de màquines els dissabtes al matí de 9 a 13h. Fins ara, l’obertura era de dilluns a divendres de forma ininterrompuda de 8h a 21h.

De les novetats pels més joves destaca  el que s’ha anomenat ‘L’hora de l’esport jove’, una activitat esportiva i de formació dirigida als nois i noies de 1r a 4rt d’ESO. Aquesta hora esportiva es realitza amb coordinació amb el departament d’Educació Física dels instituts del municipi i es farà els divendres de 17h a 18h a Mont-roig i a Miami Platja.

Quant a equipaments, aquesta temporada s’estrena una nova sala de fitnes a Mont-roig i noves màquines a Miami Platja, per exercitar el cos amb l’ajuda d’aparells cardiovasculars, màquines de força i pesos lliures.

La programació esportiva també ha preparat noves activitats per la gent gran. Es tracta del projecte Caminem per Miami i Caminem per Mont-roig. Es tracta d’una iniciativa per la promoció i pràctica de l’activitat física moderada que consisteix en caminades grupals acompanyades i supervisades per professionals de l’àrea esportiva i que sortiran habitualment dels poliesportius municipals de tots dos nuclis.

Per últim, destaca el nou servei d’assessorament tècnic personalitzat i gratuït que comença amb una entrevista individual per conèixer el punt de sortida i dibuixar una estratègia personal. Aquest pla d’entrenament s’ajustarà a les necessitats i gustos de cada usuari per aconseguir els propòsits a curt i llarg termini. El servei continuarà amb l’anàlisi de l’evolució i ajuda per assolir una progressió satisfactòria que s’ajusti a les necessitats de l’esportista en tot moment. El servei d’assessorament individualitzat s’oferirà a Mont-roig els dilluns 9 a 13.30h, els dijous d’11 a 13.30h i els dimarts i dijous de 16 a 20.15h. Al poliesportiu de Miami Platja l’horari és d’11 a 13.30h i dimecres de 9 a 13.30h i els dilluns i dimecres de 16 a 20.15h.

Presentació de les noves activitats

Els dissabtes 12 i 19 de març al Poliesportiu de Mont-roig i al de Miami Platja hi haurà portes oberts amb classes dirigides a les sales de fitnes obertes. En concret, el dia 12 a Mont-roig de les 11 fins a les 13.30h es faran classes dirigides de body combat, urban zumba, cardio tono, strong nation i hit tabata. Les mateixes classes tindran lloc el 19 de març al poliesportiu de Miami Platja.

Les noves tendències  esportives:

Enguany la proposta formativa per a joves majors de 14 anys i per adults incorpora una sèrie d’activitats destacades que marquen les últimes tendències esportives.

  1. Hit full body: Intensitat  elevada. Treball de diferents i variats en què, a cada sessió, s’entrenen alhora tots els grups musculars.
  2. Body combat:Intensitat mitjana-elevada. Entrenament divertit al ritme de la música amb moviments que provenen de diferents esports de contacte com el Muay Thai o el kickboxing per aconseguir una classe molt entretinguda amb un exigent treball cardiovascular.
  3. Cardio box:Intensitat mitjana-elevada. Un exercici aeròbic i coreogràfic que es basa en moviments de punys i cops de peu. Amb aquesta activitat, es posen en funcionament tots els grups musculars, sobretot els abdominals, les espatlles, els braços i l’esquena.
  4. Hit tabata:Intensitat  elevada. El mètode Tabata és un programa d’entrenament basat en un període de treball reduït, però molt intens es caracteritzen per alternar períodes curts d’exercici intens (intervals) amb descansos curts també.
  5. Urban: Intensitat mitjana-elevada. Una forma motivant de practicar exercici és a través del ball i danses urbanes, ja que es fa un gran treball físic al ritme de la música i moviments coreogràfics emprant sobretot els braços i el tronc, encara que s’hi involucra tota la musculatura del cos.

Més informació:

Poliesportiu Mont-roig. Carrer Aureli Maria Escarré, 3. Tel. 977837611

Poliesportiu Miami Platja. Carrer Badajoz, 4. Tel. 977170572

 

Comparteix aquest article