Novetats en la temporada d’activitats esportives que arranca el dilluns 12 de setembre

Novetats en la temporada d’activitats esportives que arranca el dilluns 12 de setembre

  • Destaca la nova escola esportiva per infants nascuts entre 2011 i 2014, més classes dirigides i la reserva de pistes de tenis i pàdel a través de  l’app ReservaPlay

La nova temporada d’activitats esportives que impulsa l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp als poliesportius de Mont-roig i de Miami Platja arrencarà el dilluns 12 de setembre amb una sèrie de novetats preparades per millorar el servei i estendre l’activitat física a nous segments de la ciutadania, des dels petits fins a la gent gran.

El període per inscriure’s a les diverses activitats esportives comença el 5 de setembre als poliesportius municipals de Miami Platja i de Mont-roig.

Descarrega’t el llibret de les activitats esportives 2022_2023

Més informació  i inscripcions en aquest enllaç.

D’aquestes novetats destaca la nova escola esportiva als centres escolars. Es  tracta d’una  Activitat lúdic-esportiva i de formació, dirigida a nens/es nascuts/es entre 2011-2012 i 2013-2014. L’objectiu és la iniciació multiesportiva per adquirir la màxima riquesa motriu i poder escollir l’esport que més els agradi. Aquesta activitat oferirà jocs pre-esportius i d’iniciació a diferents esports (futbol, hoquei, bàsquet, handbol, atletisme, esports de raqueta…). Les programacions de cada activitat tenen com a denominador comú la formació integral dels seus participants, treballant les capacitats i habilitats en l’àmbit lúdic, físic, cognitiu i social.

A partir del 12 de setembre també s’amplien les classes dirigides amb noves sessions de pilates, tonificació i ciclisme de sala amb l’objectiu d’incrementar la xifra de persones que utilitzin aquest servei.

Al mateix temps, es mantenen els nous serveis iniciats la temporada passada com són un assessorament personalitzat i gratuït o l’ampliació de l’obertura de les sales de fitness i de màquines els dissabtes al matí de 9 a 13 h a més de l’horari habitual: de dilluns a divendres de forma ininterrompuda de 8h a 21h.

Reserves a través de ReservaPlay per la natació, tenis i pàdel

D’altra banda, l‘àrea d’Esports també ha impulsat la reserva de les classes de natació i de les pistes de tenis i de pàdel a través de l’app ReservaPlay, amb la finalitat de facilitar aquesta reserva als usuaris. Aquesta  app es pot descarregar de forma gratuïta en els dispositius mòbils.

Aquest és l’enllaç per les classes de natació:

https://mont-roig.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

 

Comparteix aquest article