Núria Esquius, nova regidora al govern

Núria Esquius, nova regidora al govern

El Govern de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp (PSC-IMM-ARA/Vx+) suma des d’avui una nova regidora, Núria Esquius, fins ara adscrita al Grup Mixt. El Govern deixa, així, d’estar en minoria i passa de vuit a nou regidors. L’alcalde, Fran Morancho, ha assegurat que “l’entrada d’Esquius era esperada i necessària, pel valor que aporta la seva figura al Govern i perquè a partir d’ara podrem impulsar els reptes i projectes que tenim per endavant millor i amb més estabilitat”.

Morancho havia ofert a Núria Esquius la seva incorporació al Govern ja el passat 13 de juny, coincidint amb la constitució de l’Ajuntament i la seva investidura. És ara quan la regidora de Miami s’ha decidit a formar part de l’equip assumint les competències de Cultura, Gent Gran, Polítiques d’Igualtat i Dones. D’aquesta manera es redueix el nombre de competències de la regidoria del socialista Enrique López, fins ara sobre carregada, mentre que la regidoria del també socialista Ángel Redondo cedeix Cultura però assumeix Joventut.

Recordem que Núria Esquius va concórrer a les eleccions com a independent a la llista d’ERC, però no va arribar a adscriure’s al grup republicà, passant a formar part del Grup Mixt des del primer dia. Les desavinences entre ERC de Mont-roig del Camp i Esquius van començar just després de les eleccions, especialment per desacords amb la cap de llista, per com s’havien produït les negociacions i, com a punt culminant de la ruptura, perquè Esquius es va negar a votar amb la resta de republicans l’alcaldable de CiU sense haver tancat cap pacte de govern amb els convergents.

Imatge portada

foto_n.jpg

Comparteix aquest article