Oberta la inscripció per sol·licitar el servei de transport a l’Institut Antoni Ballester pels estudis postobligatoris (Batxillerat, Cicle formatiu grau mitja)

Oberta la inscripció per sol·licitar el servei de transport a l’Institut Antoni Ballester pels estudis postobligatoris (Batxillerat, Cicle formatiu grau mitja)

  • Vehicle pel transport escolar.

    La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 31 de juliol a través de la Seu electrònica (amb assistència telemàtica en cas que sigui necessari) o bé de forma presencial (imprescindible demanar cita prèvia al telèfon del departament d’Educació 977 172 865 o a través del sistema de cita prèvia de les OMAC) 

Des d’avui fins al 31 de juliol de 2022 es poden fer les inscripcions pel servei de transport de cara al curs vinent a l’Institut Antoni Ballester per cursar estudis postobligatoris.

A causa de la  limitació de places del transport municipal un cop esgotades, s’utilitzaran un nombre limitat de les places disponibles de les rutes escolars gestionades pel Consell Comarcal del Baix Camp per l’alumnat d’ESO que van a l’Institut Antoni Ballester.

Les inscripcions s’han de fer, preferentment, de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp: https://montroig.eadministracio.cat

Per fer la tramitació telemàtica es pot sol·licitar l’assistència del personal de l’OME (oficina municipal d’escolarització). En aquest cas caldrà sol·licitar cita prèvia a: https://montroig.eadministracio.cat/citaprevia.1. Caldrà enviar prèviament la documentació per tramitar en format digital a ome@mont-roig.cat.

En cas que el tràmit no es pugui fer de forma telemàtica, les inscripcions es podran fer de forma presencial a les OMAC.

Per fer la tramitació presencial cal sol·licitar cita prèvia a: https://citaprevia.mont-roig.cat/mont-roig/ o bé trucant al telèfon 977 17 28 65.

En el següent enllaç trobareu tota la informació, sobre la documentació que cal aportar, ruta, parades i tarifes per al transport 2022-2023.

https://mont-roig.cat/lajuntament/arees/educacio/servei-transport-escolar/

 

Comparteix aquest article