Oberta la nova oferta formativa de l’Ajuntament per facilitar la inserció laboral

Oberta la nova oferta formativa de l’Ajuntament per facilitar la inserció laboral

  • Les preinscripcions als cursos es poden fer trucant al 977 172 527 o enviant un correu electrònic indicant el curs i les dades de contacte

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, torna a posar en marxa diversos cursos per millorar la capacitació de la ciutadania i ajudar-la en la seva inserció laboral.

L’oferta formativa la integren els cursos de manipulador/a d’aliments i al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, curs d’animador/a turístic i curs d’ajudant/a de cuina. Aquests cursos tenen una durada d’entre 3 i 30 hores i un preu de 30€, excepte el curs de Manipulador/a d’aliments i al·lèrgies i intoleràncies alimentàries que és gratuït.

Descarrega el programa amb més informació dels cursos de formació en aquest enllaç.

Per dur a terme les preinscripcions cal trucar al 977172527 o bé enviar correu electrònic a promocio@mont-roig.cat, indicant el curs i les dades de contacte. Un cop rebuda la confirmació de la preinscripció, caldrà fer la inscripció formal a través del Registre d’Entrada de les OMAC o a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament https://mont-roig.eadministracio.cat, adjuntant el justificant de pagament del curs.

D’altra banda, l’Ajuntament recorda que continua operativa l’Aula Mentor, un programa de formació on-line que compta amb més de 200 cursos i que està impulsat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. Els cursos es poden consultar al web www.aulamentor.es 

Comparteix aquest article