Oberta la reserva de places per la Trobada de Dones Empresàries i Directives del municipi

Oberta la reserva de places per la Trobada de Dones Empresàries i Directives del municipi

  • Cartell Trobada Dones Empresàries i Directives.

    Tindrà lloc el pròxim 24 de març al Càmping Miramar amb l’objectiu d’esdevenir un fòrum d’intercanvi d’experiències i per impulsar el teixit empresarial femení

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de la regidoria d’Impuls Econòmic organitza la 4a edició de la Trobada de Dones Empresàries i Directives del municipi que tindrà lloc al Càmping Miramar el proper dijous 24 de març. Aquesta activitat s’emmarca en els actes paral·lels a la celebració del dia 8 de març, el Dia Internacional de les Dones.

L’objectiu d’aquesta trobada és reunir a les dones empresàries i directives del municipi i del territori, per tal d’intercanviar experiències, crear sinèrgies i impulsar el teixit empresarial femení.

El programa d’actes començarà a les 20h i comptarà amb una benvinguda a càrrec de la regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació, Yolanda Pérez, per continuar amb la presentació del projecte empresarial del Càmping Miramar per part de Mercedes Martín i Laura Mas. La vetllada continuarà amb un sopar maridatge, a partir de les nou del vespre, a les instal·lacions del mateix càmping.

El preu del sopar-maridatge és de 20 €, les inscripcions estan obertes fins al dia 21 de març. Es pot reservar una plaça per aquesta nova edició de la trobada al 977 172527 o bé enviant un correu electrònic a promocio@mont-roig.cat, tot i que el pagament del sopar-maridatge es farà directament al Càmping Miramar el mateix 24 de març.

 

Comparteix aquest article