Obertes les inscripcions per als cursos i tallers formatius del segon semestre del 2020

Obertes les inscripcions per als cursos i tallers formatius del segon semestre del 2020

  • A partir del 15 de setembre, l’Ajuntament ofereix mitja dotzena de cursos per millorar la capacitació i qualificació professional de la població i diversos webinars destinats al sector econòmic del municipi.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació ha fet públic l’oferta formativa del segon semestre del 2020, una oferta que recupera part dels cursos que es van haver de suspendre al primer semestre per la crisi de la Covid i a la qual se li han afegit una sèrie de webinars que caldrà seguir a través  de la plataforma zoom.us. El període d’inscripcions ja està obert.

L’objectiu final d’aquesta oferta formativa és millorar la capacitació i la qualificació professional de la població així com oferir recursos que serveixin a les empreses per millorar la seva gestió diària. Els cursos són molt diversos i responen a les necessitats dels diversos perfils. L’oferta s’iniciarà el 15 de setembre amb un curs de francès d’atenció al públic i continuarà amb cursos de màrqueting digital i xarxes socials; monitor d’activitats de dinamització en l’àmbit esportiu (destinat a joves); manipulador d’aliments; vetlladora escolar (destinat a dones); conducció de carretó elevador i informàtica bàsica per a majors de 45 anys.

Pel que fa als webinars destinats al sector econòmic del municipi, aquestes sessions pràctiques començaran el 25 de setembre i tractaran sobre la digitalització de l’empresa,  la recerca de finançament, l’optimització del temps i la conciliació de la vida laboral i familiar i, per últim, una sessió sobre treball en equip i lideratge.

Cursos gratuïts

Tots els cursos i tallers són gratuïts. Excepcionalment, i segons la naturalesa del curs, es podrà sol·licitar als/les alumnes que assumeixin una part del cost, a través del pagament d’un preu públic o bé fent un pagament directe a l’empresa contractada per l’Ajuntament.

Als/les alumnes se’ls imposarà una fiança per tal de garantir la seva assistència. Excepcionalment no hi haurà fiança pels cursos que tinguin una durada d’un dia, així com per aquells cursos en els quals l’alumne/a n’assumeixi una part del cost.Per fer la inscripció al curs, l’usuari/ària haurà de presentar el full d’inscripció, juntament amb una còpia del DNI/NIE i el justificant de pagament bancari de la fiança o preu públic, al número de compte corrent ES93 21001061670200217694 (Caixabank), indicant el nom de l’alumne/a i del curs.Al finalitzar el curs, si l’usuari/ària ha assistit a un mínim del 80% de les hores del curs, aquest podrà sol·licitar el retorn de la fiança.

INSCRIPCIONS

La sol·licitud d’inscripció es pot presentar a través del Registre d’Entrada de les OMAC o bé a la Seu Electrònica de l’Ajuntament: www.mont-roig.cat/seu-electronica

En cas que no sigui possible, es podran fer presencialment en casos excepcionals.

Més informació: 977 172527 o al mail promocio@mont-roig.cat

Comparteix aquest article