Obertes les inscripcions per als cursos i tallers formatius del segon semestre

Obertes les inscripcions per als cursos i tallers formatius del segon semestre

  • Aquesta tardor es podrà millorar l’anglès amb classes de converses, així com fer un curs de monitor de transport i menjador escolar
  • També s’han programat tallers que ofereixen recursos de gestió a les empreses

La regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha presentat la programació formativa corresponent al segon semestre del 2019. Tot plegat per millorar la capacitació i qualificació professional de la població així com per oferir recursos que serveixin a les empreses per millorar la seva gestió. Les inscripcions, que ja estan obertes, es poden fer a través de la Seu electrònica, a les oficines de l’Espai o a través del registre d’entrada de les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania.

Seguint amb la demanda feta per part dels usuaris, aquest semestre s’ofereix la possibilitat de millorar l’anglès a través d’un curs de conversa, amb classes itinerants per anar adaptant-ne el contingut a l’entorn. També s’ofereix el curs de monitor de menjador i transport escolar.

D’altra banda, en aquesta edició es mantenen els tallers dirigits a empresaris i emprenedors. Així, s’oferiran sessions formatives de dues hores sobre la tresoreria de les PIMES, sobre com millorar la marca i un tercer per optimitzar temps, energia i altres recursos a la cuina.

Tota l’oferta formativa és gratuïta

Els cursos són gratuïts i tenen les places limitades a un màxim de 25 persones. La regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació es reserva el dret d’anul·lar o posposar algun dels cursos oferts si el nombre de persones inscrites és inferior a 10 alumnes.

Per poder superar els cursos i obtenir el certificat d’assoliment de continguts, s’ha d’assistir a un mínim del 80% de les hores lectives.

A més, els alumnes que ho desitgin podran fer ús  de forma gratuïta, de l’autobús municipal per desplaçar-se entre Mont-roig i Miami Platja i assistir a les accions formatives, prèvia sol·licitud al departament d’Impuls Econòmic.

Borsa de treball municipal

Aquest estiu, a més, s’han renovat la pàgina de la Borsa de Treball Municipal, per fer-la més àgil i moderna. D’aquesta forma es facilita l’accés i es millora el servei a les persones que busquen feina i a les empreses que cerquen personal.

A més, les persones que busquen feina tenen a la seva disposició el Club de Feina, un espai on es posen a l’abast dels interessats/ades les eines i els recursos per facilitar la recerca activa de feina.

CLUB DE FEINA DE MIAMI PLATJA

L’ESPAI Centre de Treball Compartit. Av. de Màlaga, 32.  Tel. 977 172527. Horari: De dilluns a divendres de 8 a 15 h

CLUB DE FEINA DE MONT-ROIG

Biblioteca de Mont-roig del Camp. Carrer M. de Déu de la Roca, 977172527. Horari: Cada dimecres de 9 a 12 h

Comparteix aquest article